• LinkedIn
  • Twitter

De Trend Collectie herfst/winter 2022

05 september 2022

Afbeelding

Vijfde collectie nu te bewonderen

Sinds 1 september presenteren Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl ‘De Trend Collectie herfst/winter 2022’. In de collectie staat de trend Traditional Sentiment centraal, met maar liefst zestien bloemen, kamer- en tuinplanten. Bekende en minder bekende producten, die perfect bij elkaar en binnen de trend passen. Een collectie om reikhalzend naar uit te kijken! 

De trend: Traditional Sentiment 
De Trend Collectie herfst/winter 2022 baseren we op de stijltrend Traditional Sentiment. De trend symboliseert ons verlangen naar het oude vertrouwde, terwijl om ons heen alles verandert. Vintage en oud maken daarbij samen iets nieuws. Nostalgische bloeiende planten komen helemaal terug, net als plantenverzamelingen. In boeketten ontmoeten verse en gedroogde bloemen elkaar en krijgen ze veel aandacht. Veelgebruikte kleuren in de collectie zijn zachte vergrijsde pastels en donkere, geruststellende tinten. We zien ook veel retrovormen in een nieuw jasje en prints zoals ruiten. Verder komen keramiek, geslepen gekleurd glas, fluweel, wol, webbing, donker hout en natuursteen veel voor. 

De bloemen en planten uit de collectie
De Trend Collectie herfst/winter 2022 bestaat uit: 

  • Bloemen: Anemone, Chrysanthemum, Roos, Bouvardia, Dianthus en Cymbidium
  • Kamerplanten: Saintpaulia, Kalanchoë, Begonia, Fatsia, Platycerium en Maranta
  • Tuinplanten: Camellia, Pinus, Helleborus en Leucothoe

Achtergrond De Trend Collectie 
Omdat consumentenbehoeften continue veranderen en trends altijd in beweging zijn, ontwikkelen Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl jaarlijks twee Trend Collecties die aansluiten bij de trends van nu. Eén collectie voor de lente/zomer en één voor de herfst/winter. Hiermee zorgen we dat bloemen en planten het hele jaar top-of-mind zijn bij consument en pers. Met een mooie mix van top 20 en nicheproducten wekken we ook extra interesse van de media en dat zorgt voor nog meer aandacht voor de collectie. 

Zo promoten we de campagne 
We rollen De Trend Collectie uit in vier landen. Elke collectie wordt ondersteund met een online Lookbook vol inspirerende beelden en quotes die het gevoel van de collectie verwoorden. Bovendien communiceren we via pr-activiteiten, media, influencer-samenwerkingen, shopper activaties en point-of-sale-materiaal. Inspirerende, informatieve content en fotografie vind je op Mooiwatbloemendoen.nl, Mooiwatplantendoen.nl en de bijbehorende socialmediakanalen. 

Downloads: beelden, posters en banieren 
Onderstaande beelden, posters en banieren van De Trend Collectie herfst/winter 2022 kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Graag met vermelding van de credits #trendcollectie, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen. 

De hogeresolutiebeelden download je vanaf onze beeldbank

Materialen in tien talen op de Marketing Portal 
Met een account op de Marketing Portal download je de posters en banieren van De Trend Collectie in tien talen. De Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk voor onze stakeholders, registreren kan via de login-pagina

Meer weten? 
Wil je meer weten over De Trend Collectie? Neem dan contact op met campagne manager Isabel Groot, via igroot@bloemenbureauholland.nl

                    
Augustus 2022