• LinkedIn
  • Twitter

Consumentendoelgroep

Gerichte en relevante communicatie

Om te zorgen dat bloemen en planten voortdurend hoog op het cadeau- en boodschappenlijstje staan ontwikkelen we effectieve marketingactiviteiten met bloemen en planten in de hoofdrol. Grondig onderzoek helpt ons consumenten te bereiken en te raken. Dat doen we onder andere met de online platforms Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl, met doorvertalingen in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Meten is weten
Bloemenbureau Holland is een kennisgestuurde marketingorganisatie. Werkend vanuit kennis en inzichten over de consument en shopper, zijn voorkeuren en zijn (koop)gedrag. Dat doen we om de effectiviteit van onze activiteiten te optimaliseren. En om de inzichten te delen met kwekers en handelaren. We helpen ondernemers bij de toepassing van die kennis.

Het definiƫren van doelgroepen doen we op basis van segmentatieonderzoek. Samen met aanvullende onderzoeken is het mogelijk consumentendoelgroepen goed in beeld te hebben, zodat we hen met heel gerichte en relevante communicatie kunnen bereiken. We verbreden onze doelgroepen door 'light users' en jongeren toe te voegen. We ontwikkelen beeld, video en tekst die de consument informeert, inspireert en activeert. Content die ook door de sector en partners kan worden gedeeld.

Wil je meer weten over de consumentencommunicatiedoelgroep of de consumentenonderzoeken? Stuur dan een mail aan mkemperman@bloemenbureauholland.nl.