• LinkedIn
  • Twitter

Consumentenmerken

Boeiende en bloeiende consumentenmerken
Tips, inspiratie en informatie over bloemen en planten

We communiceren met consumenten via onze merken: Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. Zowel online als offline.

Krachtige content

Rondom de consumentenmerken hebben we een krachtig online contentprogramma ontwikkeld. Dat bestaat uit twee sprankelende lifestylewebsites en inspirerende beelden en teksten op diverse social media kanalen. De consument, maar ook de pers en de sector zelf vindt er een schat aan informatie en inspiratie op het gebied van bloemen en planten. 

Mooiwatplantendoen.nl

Mooiwatplantendoen.nl laat consumenten ervaren dat je je lekkerder voelt met planten om je heen. Het online platform rondom het merk staat vol tips, acties en inspiratie over wat met kamer- en tuinplanten te maken heeft. Iedere maand staat er een Woon- en Tuinplant van de Maand centraal. Niet alleen inspirerend voor de consument, maar ook een goede inhaker voor de detailhandel. 

Mooiwatbloemendoen.nl

Mooiwatbloemendoen.nl laat consumenten ervaren dat bloemen volop blijdschap brengen. Niet alleen met verrassende campagnes, maar ook met een online platform waar je wel blij van moet worden. Site en social media inspireren het hele jaar door met fris beeld en een sympathieke stem.