• LinkedIn
  • Twitter

Aan een toekomstbestendige sector bouwen we samen

Met een duidelijke visie zetten we ons in om de sierteeltsector te laten floreren. Alles met een helder doel voor ogen; het koesteren en laten groeien van een sector waar Nederland zo trots op is. Het is onze overtuiging dat de wereld een betere plek is met duurzaam geteelde bloemen en planten.

Afbeelding
naar een toekomstbestendige sector

Om op een toegankelijke manier de consument mee te nemen in onze reis naar een toekomstbestendige sector is een gerichte communicatieaanpak essentieel. We willen de vele positieve voorbeelden belichten; kwekers en handelaren een gezicht geven en consumenten blijven inspireren en informeren. Dit vereist nauwere samenwerking met alle partijen binnen de sector, betere communicatieafstemming en een actievere verspreiding van positieve verhalen. Zo werken we met elkaar aan transparante communicatie over onze sector.

Hieronder vind je informatie over hoe wij graag samen met jou willen werken aan een toekomstbestendige sector. Ook delen we praktische tips die je kunt toepassen in jouw eigen communicatie zodat dat wat we doen optelt.

Denk jij te kunnen bijdragen bij het behalen van ons gezamenlijke doel? Neem dan gerust contact met ons op via info@bloemenbureauholland.nl.