Dit doen we

Bloemen en planten op het boodschappenlijstje van consumenten in Europa

Bloemen en planten voortdurend top of mind houden bij de consument, dat is waar we bij Bloemenbureau Holland elke dag enthousiast aan werken. We zorgen ervoor dat consumenten geïnspireerd raken én blijven om bloemen en planten te kopen.  

Inspireren, informeren en activeren
We stimuleren consumenten niet alleen om meer bloemen en planten te kopen, maar vooral ook om dat vaker te doen. Want bloemen en planten zijn niet alleen mooi om cadeau te doen, maar ook om zelf van te genieten.

We willen de bloemist, het tuincentrum en andere verkooppunten een vaste plek op de boodschappenlijst geven. Dat doen we door te inspireren, informeren en activeren in vier Europese landen.

Spraakmakende campagnes, sprankelende content, verrassende acties
Samen met onze partners ontwikkelen we effectieve marketingcampagnes met bloemen en planten in de hoofdrol. Op basis van grondig marktonderzoek weten we met deze opvallende campagnes te raken en zorgen we ervoor dat bloemen en planten onderwerp van gesprek zijn. Niet alleen tussen consumenten, maar ook in de media.

Lifestyle content
Naast campagnes, inspireren we ook met krachtige, sprankelende content, online én offline. Interessant voor zowel de consument, de bloemen- en plantensector als de pers. Van handige tips, uitgebreide informatie, bijzondere verhalen en leuke weetjes tot inspirerende beelden. 

Prikkelende acties
Behalve grote campagnes en actuele content, lanceren we ook regelmatig verrassende acties. Zo komt de consument ons voortdurend en op verschillende manieren tegen. En zorgen we er samen met de sector voor dat bloemen en planten hoog op de consumentenagenda blijven staan.

Meer hierover vind je in onze corporate brochure.