• LinkedIn
  • Twitter

Dit doen we

Wij inspireren en informeren consumenten over de positieve effecten van bloemen en planten op gezondheid en geluk.

Bloemenbureau Holland stimuleert de vraag naar bloemen en planten in diverse Europese landen. Dit doen we door de communicatie over bloemen en planten en de sierteeltsector samen te brengen. Met spraakmakende PR-events en inspirerende content laten we de consument de waarde ervaren van bloemen en planten in ons leven. Bloemen en planten dragen immers bij aan ons welzijn, zowel mentaal als fysiek. Zo zorgen we er voor dat bloemen en planten onderwerp van gesprek blijven en consumenten stimuleren om ze in huis te halen of cadeau te geven. Tegelijkertijd vertellen we over de inspanningen en resultaten van de voortdurende innovatie en verduurzaming door kwekers en handelaren. Meer weten over de koers die we in 2024 hebben ingezet? Lees hier meer. 

Sectorcommunicatie
Naast generieke consumentencommunicatie richten wij ons op sectorcommunicatie. Om de consument en het grote publiek nadrukkelijker kennis te laten maken met het vakmanschap en de innovatiekracht in al die sierteeltbedrijven. We delen de verhalen over de inspanningen, resultaten en ambities voor een duurzame sector. Verhalen die bijdragen aan een positief beeld van de sierteelt. Bekijk hoe wij bijdragen aan een toekomstbestendige sierteeltsector.

Kennis verzamelen, delen en helpen toepassen
Wij hebben veel kennis over de consument, zijn voorkeuren en koopgedrag. Door onderzoek te doen begrijpen we wat de consument wil, verwacht en doet en hoe hij tegen de sector aankijkt. Uiteraard gebruiken we die kennis om onze campagnes en activiteiten steeds effectiever te maken. Inzichten die we delen met kwekers en handelaren. We helpen ze om die kennis toe te passen, zodat eenieder er zijn voordeel mee kan doen.