• LinkedIn
  • Twitter

Plant Bathing Studio bereikt pr-waarde van ruim 1,5 miljoen

13 november 2018

De Plant Bathing Studio die Mooiwatplantendoen.nl in hartje Amsterdam opende van 15 tot en met 20 oktober is een groots succes gebleken. Met een mediawaarde van ruim 5 ton en een pr-waarde van ruim 1,5 miljoen oversteeg de kick-off van de ‘Bedankt Plant!’ campagne alle verwachtingen.

Radio, televisie en social media
Zowel op radio als televisie werd nationaal en lokaal veel aandacht besteed aan de Plant Bathing Studio op de Haarlemmerstraat waar men zich kon onder laten dompelen in een groene oase om zich op te laden aan de kracht van planten. De studio gebaseerd op het populaire Japanse forest bathing of shinrin-yoku trok onder andere de aandacht van radio 538, Glamour, EditieNL, Parool, ELLE en Hart van Nederland. Maar ook op social media werd door bekende en minder bekende gezichten verhalen gedeeld over dé tijdelijke zen-plek.

Bedankt Plant!
De Plant Bathing Studio was het startsein van de nieuwe generieke consumentencampagne Bedankt Plant!’ waarvan de commercial vanaf 21 oktober op de Nederlandse televisie te zien was. De commercial helaas gemist? Bekijk de volledige commercial op YouTube.

Please accept marketing-cookies to watch this content.