• LinkedIn
  • Twitter

Commercial ‘Bedankt Plant!’ op televisie

18 oktober 2018

De nieuwe internationale plantencampagne trapt aanstaande zondag af op de Nederlandse televisie. De 80 seconde durende plantencommercial ‘Bedankt Plant!’ wordt zowel op de commerciële zenders als op de publieke omroep getoond. In de commercial worden op bijzondere en muzikale wijze de vele voordelen van planten naar voren gebracht. Want, zo vindt Mooiwatplantendoen.nl, het is hoog tijd voor een ode.

Nieuwe campagne boodschap

Afbeelding
Bedankt Plant!
Als nieuwe impuls om consumenten aan de planten te krijgen, richt de nieuwe campagne 'Bedankt Plant!' de aandacht op de voordelen van planten op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit past goed bij de groeiende belangstelling voor een gezonder leven en brengt positieve emotie in de relatie die mensen met planten hebben. 

In de media
De commercial is onderdeel van een meerjarige consumentencampagne en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de achterban. De campagne loopt in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland wordt de campagne naast tv ook getoond op reclameborden door heel het land, op social media en op Mooiwatplantendoen.nl.

Plant Bathing Studio 
Als voorloper op de 'Bedankt Plant!' campagne is in Amsterdam de - door media enthousiast ontvangen - Plant Bathing Studio deze week geopend. In de studio kunnen bezoekers de positieve uitwerking van planten zelf ervaren. De studio is open tot en met zaterdag 20 oktober en te vinden op Haarlemmerstraat 72. Bekijk hier het item over de Plant Bathing Shop bij EdititeNL

Bekijk hier het uitzendschema en hier de commercial.