Gebruik de campagnematerialen van de Trend Collectie lente/zomer 2022

Collectie in het teken van de trend Bright and Breezy

In maart 2022 presenteren Mooiwatbloemendoen.nl en Mooivanplanten.nl de nieuwe Trend Collectie gebaseerd op de Bright and Breezy trend. We zetten online en offline kanalen in. Met prachtige, nieuwe fotografie en een stevig promotieplan.

Media, influencers en content Trend Collectie lente/zomer 2022
De mediacampagne start 19 april met veel media-inzet in alle vier de landen (Nederland, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk ) en loopt 3 weken. Het bevat online advertising, een PR campagne en samenwerkingen met influencers. Wij plaatsen nieuwe content en een nieuw Lookbook op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. Dat geldt natuurlijk ook voor de zustersites in de genoemde landen en voor alle bijbehorende socialmediakanalen.

 

Communiceer de Trend Collectie met deze campagnematerialen 
Wil je ook je klanten inspireren met de Trend Collectie? Download dan onderstaande campagnematerialen en gebruik ze in je nieuwsbrief of op social media. Vergeet daarbij niet om mooiwatplantendoen.nl en mooiwatbloemendoen.nl te vermelden en de volgende hashtags te gebruiken: #trendcollectie*, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen. 

Beeldbank en Marketing Portal
Je kunt de beelden downloaden in onze beeldbank. De Franse, Duitse, Engelse en Nederlandse campagnebeelden staan ook op onze online Marketing Portal. Hier vind je ook posters en banieren in het Pools, Russisch, Spaans, Italiaans, Deens en Zweeds. De online Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk via de login-pagina.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze Trend Collectie of de Trend Collectie in het algemeen? Isabel Groot, campagnemanager tuinplanten, vertelt je er graag alles over. Je kunt haar bereiken via igroot@bloemenbureauholland.nl.

*De hashtags van deze campagne in alle vier de landen zijn: #trendcollectie, #trendkollektion, #thetrendcollection, #lacollectiontendance
                           

Februari 2022

De Trend Collectie lente/zomer 2022 - Video screen
Download image