• LinkedIn
  • Twitter

De kamerplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2022

04 november 2021

We zwaaien een stressvolle periode uit en verwelkomen we vrolijkheid, verbinding en ontspannen onbezorgdheid. De zes kamerplanten uit de collectie helpen daarbij: Genista, Caladium, Campanula, Bougainvillea, Epipremnum en Oxalis. 

Bright and Breezy
De nieuwe Trend Collectie is geïnspireerd op de trend 'Bright and Breezy'. De zes kamerplanten van de collectie vullen trends in interieur, lifestyle en fashion perfect aan. Samen met snijbloemen en buitenplanten van deze collectie vormen zijn ze een zorgvuldig gecureerde nieuwe Trend Collectie. Het zijn bonte, bloeiende en opvallende exemplaren die positieve energie geven.

Zo promoten we de campagne bij de consument
Vanaf 1 maart tot eind september 2022 presenteren onze consumentenwebsites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl 'De Trend Collectie lente/zomer 2022'. Deze collectie wordt ondersteund met een online Lookbook, media, pr, content en point-of-sale-materiaal. Lees meer over de promotie in het Trend Collectie Lente/Zomer 2021-artikel. Hieronder zijn de gratis beelden, posters en banieren te downloaden om aan te haken bij deze campagne. 

De zes kamerplanten uit de collectie

Afbeelding
Trend Collection SS 2022 Houseplants

In de collectie vind je de volgende planten:

  • Genista - Lentegevoel in een pot, zo zou je de kamerbrem kunnen typeren. Met opvallende gele bloemetjes en een lichte geur past de plant helemaal binnen de Bright and Breezy trend.
  • Caladium - Zijn opvallende bladvormen en bladtekeningen in kleuren die variëren van dieprood tot donkergroen en van wit tot roze maken de Caladium een blikvanger in het bonte geheel.
  • Campanula -  met roze, witte of lila klokjes heeft de plant een optimistisch voorkomen en is ook makkelijk in de omgang : het is niet moeilijk te zien waarom deze plant binnen de Bright and Breezy-trend valt.
  • Bougainvillea - Een overdaad aan kleur van de schutbladeren, vaak in paars, maar er zijn ook bougainvilles met oranje, wit of okergeel schutblad. Zonnig is deze vrolijke trend. 
  • Epipremnum - De Epipremnum brengt een wilde ‘touch’ aan in deze Trend Collectie door de lange ranken die klimmen of juist hangen. De kamerplant is bovendien heel luchtzuiverend, bijna letterlijk ‘breezy’, niet alleen thuis maar ook op het werk. 
  • Oxalis - Met de opvallende paarse of groene bladeren en contrasterende roze of witte bloemetjes geeft de Oxalis vrolijkheid en geluk aan deze collectie. Met de blaadjes en bloemetjes kun je bovendien salades garneren – mits je de eetbare versie aanschaft. 

Presentatietips 
Op de winkelvloer laat je de planten uit de collectie extra opvallen door ze te groeperen. Ook kun je ze presenteren in bloempotten die passen binnen de trend Bright and Breezy. Gebruik potten van keramiek, kunststof of glas en met een speelse vorm en kies daarbij voor frisse pasteltinten.

Materialen om te downloaden
Onderstaande beelden, posters en banieren van De Trend Collectie lente/zomer 2022 kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Gebruik je de beelden op je socials? Vermeld dan de credits #trendcollectie, #mooiwatplantendoen.

Materialen in tien talen op de Marketing Portal
Voor wie een account heeft op de Marketing Portal zijn de posters en banieren van De Trend Collectie in tien talen te downloaden. De Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk voor onze stakeholders. Registreren kan via de login-pagina van deze portal.

Meer weten?
Wil je meer weten over De Trend Collectie? Neem dan contact op met campagnemanager Isabel Groot, via igroot@bloemenbureauholland.nl.

                     
November 2021