• LinkedIn
  • Twitter

De bloemen uit de Trend Collectie lente/zomer 2022

03 november 2021

Na een periode vol zorgen en afstand, is het nu tijd voor vrolijkheid, verbinding en onbezorgd genieten zowel binnenshuis als buiten. En dat zie je terug in de zes bloemen van de collectie: Asclepias, Leucanthemum, Alstroemeria, Allium, Freesia, Achillea.

Vrolijkheid, verbinding en zorgeloosheid
De Trend Collectie lente/zomer 2022 heeft als basis de trend 'Bright and Breezy'. De zes bloemen in deze collectie voelen zich bijzonder thuis in de huidige interieur-, lifestyle- en modetrends. Samen met kamerplanten en buitenplanten vormen zijn ze een zorgvuldig gecureerde nieuwe Trend Collectie.

Zo promoten we de campagne bij de consument
Vanaf 1 maart tot eind september 2022 presenteren onze consumentenwebsites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl 'De Trend Collectie lente/zomer 2022'.Deze collectie wordt ondersteund met een online Lookbook, media, pr, content en point-of-sale-materiaal. Lees meer over de promotie in het Trend Collectie Lente/Zomer 2021-artikel. Hieronder zijn de gratis beelden, posters en banieren te downloaden om aan te haken bij deze campagne. 

De zes Bright and Breezy bloemen

Afbeelding
De Trend Collectie lente/zomer 2021 | Bloemen

Maak nader kennis met de bloemen uit deze Trend Collectie:

  • Asclepias -  Als er toch één kleur is die vrolijkheid belichaamt, dan is het oranje. De Asclepias in deze tint mag dus niet ontbreken in De Trend Collectie. 
  • Leucanthemum - Een ongecompliceerde bloem voor zorgeloos genieten. De Leucanthemum, ofwel margriet,in geel/wit brengt blijheid in elke Bright and Breezy-boeket.
  • Alstroemeria - De Alstroemeria staat symbool voor vriendschap die past binnen de trend waarin het draait om verbinding. Met al haar kleuren en de gevlamde binnenkant van de bloemblaadjes belichaamt de alstroemeria de frisse, feestelijke esthetiek van deze collectie.
  • Allium - Ze heeft iets prettig eigenwijs over zich, de Allium. Een speels element in elk Bright and Breezy arrangement. Klein pluspuntje: de Allium droogt prachtig op.
  • Freesia - Freesia's ruiken heerlijk en de bloemkam geeft een boeket een zachte curve. De bloemen zijn er in tinten die goed werken in deze trend: van poederachtig wit en geel, tot diep paars.
  • Achillea - Achillea, ook wel duizendblad genoemd, heeft een bloemenscherm die ook nog eens lekker geuren. De meestal met fris witte bloemen, maar er zijn ook schakeringen in geel en roze, voegen een lentegevoel toe aan het Bright and Breezy boeket. 

Presentatietips 
Op de winkelvloer geef je extra aandacht aan de bloemen uit de collectie door ze te presenteren in vazen van keramiek, kunststof of glas in aansprekende kleuren. De vormen mogen speels zijn, de kleuren pastelachtig met wat pittige uitschieters zoals koraalrood. 

Materialen om te downloaden
Onderstaande beelden, posters en banieren van De Trend Collectie lente/zomer 2022 kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Gebruik je de beelden op je socials? Vermeld dan de credits #trendcollectie, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen.

Materialen in tien talen op de Marketing Portal
Voor wie een Marketing Portal-account heeft zijn de posters en banieren van De Trend Collectie in tien verschillende talen te downloaden. De Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk voor onze stakeholders. Registreren kan via de login-pagina van deze portal.

Meer weten?
Wil je meer informatie over De Trend Collectie, neem dan contact op met campagnemanager Isabel Groot, via igroot@bloemenbureauholland.nl.

                     
November 2021