• LinkedIn
  • Twitter

De Trend Collectie lente/zomer 2023

20 december 2022

 

Afbeelding
De Trend Collectie lente/zomer 2023


Zesde collectie bomvol moderne nostalgie

De eerste dag van maart 2023 is een datum om in de agenda te zetten. Dan presenteren Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl De Trend Collectie lente/zomer 2023. De zesde Trend Collectie alweer, genaamd Collecting Memories. Zestien bloemen, kamer- en tuinplanten die perfect passen in interieur- en lifestyletrends. Maar ook onderling zijn ze op elkaar afgestemd. Het resultaat? Een zachte, harmonieuze collectie met een nostalgisch tintje.

De trend: Collecting Memories
De stijltrend Collecting Memories is de basis voor de nieuwe Trend Collectie. Deze trend draait om de behoefte aan herinnering en aan geruststellende producten in een veranderende wereld. We verlangen naar het gevoel van thuiskomen op een herkenbare plek. Daar waar we tijd en rust hebben om goede herinneringen te koesteren. De bloemen in deze trend zijn klein, teer en poëtisch en hebben bladeren met een fijne structuur. In boeketten is er aandacht voor alle afzonderlijke bloemen. Planten met grillige vormen of vergroeid met hun omgeving hebben de voorkeur. Ook het materiaal van de plantenpotten speelt een belangrijke rol. Denk hierbij aan keramiek, porselein, ambachtelijk vlechtwerk, hout, emaille, riet, zink en gietijzer. De kleuren zijn harmonieus en zacht, met veel groen en pastels. Vormen en dessins binnen de collectie zijn rustig en onopvallend.

De bloemen en planten uit de collectie 
De Trend Collectie lente/zomer 2023 bestaat uit: 

  • Bloemen: witte dille, ranonkel, roos, anjer, Scabiosa en dahlia.
  • Kamerplanten: blauwvaren, kamerden, Anthurium, bromelia, hortensia en Ficus.
  • Tuinplanten: Kruidenplanten, sierkers, Eucalyptus en poëtische plantenmix.

Achtergrond De Trend Collectie 
Consumentenbehoeften veranderen continue en trends zijn altijd in beweging. Daarom ontwikkelen Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl jaarlijks twee Trend Collecties die aansluiten bij de trends van nu. Eén collectie voor de lente/zomer en één voor de herfst/winter. Hiermee zorgen we dat bloemen en planten het hele jaar top-of-mind zijn bij consument en pers. Met een mooie mix van top 20- en nicheproducten wekken we ook extra interesse van de media. Dat zorgt voor nog meer aandacht voor de collectie. 

Downloads: beelden, posters en banieren 
Onderstaande beelden, poster en banier van De Trend Collectie lente/zomer 2023 kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Graag met vermelding van de credits #trendcollectie, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen. 

De hogeresolutiebeelden download je vanaf onze beeldbank

Materialen in tien talen op de Marketing Portal 
Met een account op de Marketing Portal download je de posters en banieren van De Trend Collectie in tien talen. De Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk voor onze stakeholders. Registreren kan via de login-pagina van deze portal. 

Meer weten over De Trend Collectie? 
Neem contact op met campagne manager Isabel Groot, via igroot@bloemenbureauholland.nl

                     
December 2022