• LinkedIn
  • Twitter

De tuinplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2023

08 december 2022

Op 1 maart 2023 presenteren Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemendoen.nl de zesde Trend Collectie, getiteld Collecting Memories. Deze lente/zomer collectie 2023 bestaat uit zestien tuin- en kamerplanten en bloemen. Die passen perfect in tuin- en interieurtrends en zijn onderling mooi op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een eenduidige, harmonieuze collectie met een vertrouwde, nostalgische vibe.

Een troostrijke tuin
In een wereld vol onrust verlangen we naar geruststelling, herkenning en herinneringen die ons troosten. Ook in de tuin omringen we ons daarom met herkenbare producten die zachtheid en harmonie uitstralen. De vier planten(groepen) uit deze Trend Collectie maken van de tuin een vertrouwde, zachte en vooral groene omgeving. Hier kunnen we de rest van de wereld even buitensluiten.

Collecting Memories in vier planten(groepen)
Ontdek de tuinplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2023:

Afbeelding
Kruidenplanten | De Trend Collectie lente/zomer 2023
Kruidenplanten
Een geur kan zomaar een herinnering ophalen. Daarom zijn kruidenplanten een ideaal ingrediënt voor de Collecting Memories-tuin. Of voor een pot op je balkon! Rozemarijn, lavendel, salie, thijm, basilicum, bieslook en peterselie verspreiden heerlijke geuren en helpen je ook nog in de keuken. Met hun verschillende groentinten, hun hoge aaibaarheidsfactor en hun fijne blaadjes passen deze kruiden perfect in de trend.

Afbeelding
Prunus | De Trend Collectie lente/zomer 2023
Prunus
Lente, dat betekent bloesem. Met een prunus in je tuin verwelkom je het nieuwe seizoen met lieflijke bloemetjes in wit en roze. En vaak word je later in het jaar beloond met heerlijke vruchten. Tegenwoordig zijn er steeds meer kleinere en compactere soorten – voor de kleine tuin en voor het makkelijk oogsten van de vruchten.

Afbeelding
Eucalyptus | De Trend Collectie lente/zomer 2023
Eucalyptus
Afgeronde bladeren, in een grijsgroene kleur en fris geurend: we hebben het natuurlijk over de gomboom, oftewel Eucalyptus. Het zacht ritselen van de ronde blaadjes maakt je rustig in drukke tijden. Staat de plant in een pot? Dan kun je ‘m bij strenge vorst binnen zetten. Zon en droogte kan de gomboom prima verdragen, hij komt van oorsprong tenslotte uit Australië.

Afbeelding
Poëtische plantenmix | De Trend Collectie lente/zomer 2023
Poëtische plantenmix
Een border die zowel subtiel als uitbundig bloeit. Het kan met deze plantenmix vol frêle bloemetjes. De mix bestaat uit blauwe Felicia, Bacopa, Petunia, Kaapse primula, Fuchsia, Dianthus en Gypsophila. Verheug je maar vast op een border vol blauw, roze, wit, paars en geel, met natuurlijk een weelde aan verschillende groene stengels en bladeren.

Presentatietips tuinplanten
De tuinplanten uit De Trend Collectie verdienen een eigen podium op de winkelvloer. Presenteer ze als één collectie, door ze bij elkaar te zetten in keramieken potten, gevlochten manden of houten schalen. De Collecting Memories-kleuren – groentinten, een geler olijfgroen, wit, lila en roze – laat je terugkomen in de plantenpotten.

Downloads: beelden, posters en banieren 
Onderstaande beelden, poster en banier van De Trend Collectie lente/zomer 2023 kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Graag met vermelding van de credits #trendcollectie, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen. 

De hogeresolutiebeelden download je vanaf onze beeldbank

Materialen in tien talen op de Marketing Portal 
Met een account op de Marketing Portal download je de posters en banieren van De Trend Collectie in tien talen. De Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk voor onze stakeholders. Registreren kan via de login-pagina van deze portal. 

Meer weten over De Trend Collectie? 
Neem contact op met campagne manager Isabel Groot, via igroot@bloemenbureauholland.nl

                     
December 2022