• LinkedIn
  • Twitter

De Trend Collectie lente/zomer 2022

06 november 2021

Afbeelding
Collection Tendance p/é 2022 1128x191

Verbinding en vrolijkheid met bloemen en planten

In maart 2022 lanceren Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl De Trend Collectie lente/zomer 2022. De trend 'Bright and Breezy'staat centraal in deze collectie. Een collectie vol bloemen, kamer- en buitenplanten die onderling bij elkaar passen door hun kleuren, vormen en texturen. Ze zijn bovendien een perfecte match met huidige trends in interieur, lifestyle en fashion. Dit is alweer de vierde trendcollectie sinds de lancering in 2020.

Dag stress, hallo onbezorgd genieten
Hoe ziet deze Trend Collectie er uit? Na een stressvolle periode vol afstand bewaren, is het nu tijd voor ontspannen, verbinden en onbezorgd genieten zowel binnen als buiten. De naam Bright and Breezy zegt het al: verwacht bonte bloemen en planten met een frisse, feestelijke uitstraling. Daarnaast kenmerkt deze collectie zich door vrolijke vormen, krachtige pasteltinten, optimistische dessins en praktische materialen met een vriendelijke look.

Zeventien bloemen en planten

De lente-/zomercollectie bevat de volgende flora en botanica:

Afbeelding
De Trend Collectie lente/zomer 2022

  • Bloemen: Asclepias, Leucanthemum, Alstroemeria, Allium, freesia en Achillea.
  • Kamerplanten: Genista, Caladium, Campanula, bougainvillea, Epipremnum en Oxalis.
  • Buitenplanten: Salvia, varens, Cosmea, Hosta en Aquilegia.

Zo promoten we de campagne bij de consument
De Trend Collectie wordt van 1 maart tot en met 20 september 2022 uitgerold in onze vier kernlanden Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De planten en bloemen uit de collectie zetten we in al die landen zo extra in de schijnwerpers. Elke collectie wordt ondersteund door een online Lookbook vol inspirerende beelden dat het gevoel van de collectie weergeeft. Bovendien is er pr, media, samenwerking met influencers en point-of-sale-materiaal voor de winkels. Overige inspirerende en informatieve content en fotografie is te vinden op Mooiwatbloemendoen.nlMooiwatplantendoen.nl en de bijbehorende socialmediakanalen.

Download de beelden, posters en banieren
De beelden, posters en banieren van De Trend Collectie lente/zomer 2022 kun je downloaden en gebruiken voor promotie van de collectie. 

  • De hoge resolutiebeelden zijn te downloaden vanaf onze beeldbank.

Voor campagnematerialen van de individuele producten kijk je op de bloemen, kamerplanten- en tuinplantenartikelen. Gebruik je ze in je eigen online of socialmediakanalen vergeet daarbij dan niet de credits te vermelden: #trendcollectie, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen*.

Materialen in tien talen op de Marketing Portal en de beeldbank
Heb je een Marketing Portal-account? Dan zijn de posters en banieren van De Trend Collectie in tien verschillende talen te downloaden. De Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk voor onze stakeholders. Registreren kan via de login-pagina van deze portal.

Achtergrond De Trend Collectie
Bloemenbureau Holland ontwikkelt jaarlijks twee Trend Collecties, waarmee zij aansluit bij de veranderende behoeftes van de consumenten. Zo is er ieder jaar één collectie voor de lente/zomer en één voor de herfst/winter. Met de collecties zorgen we ervoor dat bloemen en planten jaarrond top-of-mind zijn bij consument en pers. Naast een selectie uit een zorgvuldig samengestelde top 20 van bloemen en planten, geven we in de campagne ook aandacht aan producten die niet zo vaak in de spotlight staan. Dat maakt dat De Trend Collectie steeds weer verrast.

Meer weten?
Voor meer informatie over De Trend Collectie, neem je contact op met campagnemanager Isabel Groot, via igroot@bloemenbureauholland.nl.

*De hashtags van deze campagne in alle vier de landen zijn: #trendcollectie, #trendkollektion, #thetrendcollection, #lacollectiontendance

                           

November 2021