• LinkedIn
  • Twitter

PR-evenementen rondom Bedankt Plant campagne

09 september 2019

Rondom de publiekscampagne Bedankt Plant (start 16 september in Duitsland en Frankrijk en 23 september in Nederland) zullen ook dit jaar weer PR-evenementen georganiseerd worden. 

Duitsland

Afbeelding
In Duitsland gaan we de grootste en voor ons relevantste uitgevers van tijdschriften in Hamburg en München bezoeken met een mobiele Plant Bathing Studio. We richten een Amerikaanse Airstream camper helemaal in met planten en nodigen de redacties uit om even te komen ontspannen in deze oase van groen. Zo kunnen ze zelf beleven dat planten daadwerkelijk een positieve invloed hebben op hoe je je voelt en bovendien ervaren wat een rust planten brengen. 
We laten ze het natuurlijk niet alleen beleven en voelen, we geven de journalisten ook een fotogeniek boekje met allerlei interessante, onverwachte feitjes en weetjes over planten mee. 

Dinsdag 17 september bezoeken we redacties in Hamburg en donderdag 19 september in München.

 

Frankrijk

Afbeelding
Voor Frankrijk pakken we het iets anders aan. In Parijs vindt op donderdagavond 19 september de persopening van L’appartement Merci les Plantes. plaats. In dit plantenappartement kun je de positieve werking van planten beleven in drie verschillende ruimtes. Er is een woonkamer waar je lekker kunt gaan zitten en bijkomen tussen de planten én een selfie kunt maken voor de "plant-wall", je kunt een yoga-sessie (op inschrijving) volgen waarbij een yogi je helemaal meeneemt in de plantenwereld  en in de "groene" keuken zal een chef zijn kunsten vertonen met eetbare planten. 

Het appartement is voor het publiek geopend van
vrijdag 20 september t/m zondag 22 september van 09.00 tot 21.00 uur
Het bevindt zich in een van de nieuwe trendy wijken in het centrum van de stad: Chez Simone, 226 Rue Saint Denis, Parijs. 

 

Nederland
In Nederland openen we op maandag 21 oktober de Plant House: de onofficiële afterparty van het ADE (Amsterdam Dance Event). De Plant House is een plek waar je na ADE twee dagen kunt rechargen. Als tegengeluid van de drukke house en dance muziek is dit een plek waar je even kunt onthaasten, maar ook kunt opladen door de kracht van planten. Een huis waar je doorheen loopt, elkaar kunt ontmoeten, waar je samen naar een rustgevend  planten-dj-concert kunt luisteren. 
In de woonkamer, badkamer en slaapkamer kun je elk op een andere manier de fijne eigenschappen van planten beleven.

De Plant House is open op 21 en 22 oktober van 10.00 tot 20.00 uur en zal te vinden zijn op de Utrechtsedwarsstraat 13-2 in Amsterdam. 

 

Verenigd Koninkrijk
Half oktober volgt een PR-evenement in het Verenigd Koninkrijk, kijk hier voor meer informatie

Al deze evenementen horen bij de Bedankt Plant campagne waarin we planten bedanken omdat ze ons energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder maken, en dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water.

Voor meer informatie over deze campagne kijk hier