• LinkedIn
  • Twitter

Bedankt Plant! Merci les plantes! Danke Pflanzen! Thanks Plants!

09 september 2019

Vanaf 16 september zet Bloemenbureau Holland (BBH) voor de tweede keer de succesvolle, internationale publiekscampagne Bedankt Plant in. Spil van de campagne is de boodschap om planten te bedanken voor wat ze allemaal voor ons doen: ze maken ons relaxter, ze brengen de natuur dichterbij en ze maken van ons huis een thuis. 

De commercial op groot doek
Op 16 september vindt de aftrap van de massamediacampagne plaats in Duitsland en Frankrijk, een week later volgt Nederland. In het Verenigd Koninkrijk zal de campagne dit jaar alleen lopen op de digitale kanalen van Bloemenbureau Holland. De looptijd van Bedankt Plant is drie weken. Net als vorig jaar gebruikt BBH daarin de opvallende commercial. En niet alleen via YouTube: dit jaar wordt de film ook vertoond in bioscopen in grote steden. 

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Overige media-inzet
Maar dat is niet alles. Nieuw fotomateriaal wordt verspreid via DOOH (digital out of home) schermen, Facebook, Instagram, Pinterest en natuurlijk alle consumentensites van Bloemenbureau Holland. De fotografie wordt vergezeld door artikelen, waar momenteel hard aan gewerkt wordt. Deze zullen ingaan op de vele positieve effecten die planten op ons en onze omgeving hebben. In Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk wordt de campagne bovendien versterkt door PR-evenementen. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie. 
In Nederland komt de consument de Bedankt Plant-campagne daarnaast tegen in advertorials in de Quest, Ouders van Nu, VT Wonen en Flow Magazine en in de online editie van LINDA. 

De Bedankt Plant-boodschap in een notendop
Planten maken energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder en dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water. Ze helpen ons om te verbinden met wat er echt toe doet. En als zij groeien, groeien de mensen om hen heen ook. Tijd voor een bedankje dus.

Campagnematerialen beschikbaar
De campagnematerialen zijn vanaf nu ter beschikking en  gratis te downloaden via de links hieronder

Poster Bedankt Plant A3

Poster Bedankt Plant A1

Poster Bedankt Plant "Ontspannen" A3

Poster Bedankt Plant "Onstpannen" A1

Poster Bedankt Plant "Natuur dichterbij" A3

Poster Bedankt Plant "Natuur dichterbij" A1

Poster Bedankt Plant "Huis een thuis" A3

Poster Bedankt Plant "Huis een thuis" A1

Poster Bedankt Plant Algemeen A3

Poster Bedankt Plant Algemeen A1

Bedankt Plant Toonbankdisplay A4

Bedankt Plant Toonbankdisplay A3

 

Voor de campagnematerialen in het Duits, kijk hier

Voor de campagnematerialen in het Frans, kijk hier

Voor de campagnematerialen in het Engels, kijk hier