• LinkedIn
  • Twitter

PR event Thanks Plants in het VK: ontspan in een kamerplanten hotel suite

14 oktober 2019

Een groene oase midden in de betonnen jungle van Londen: daarmee trapt Thejoyofplants.co.uk de Thanks Plants-campagne af op 14 oktober 2019. In drie hotel suites ervaren hotelgasten de ontspannen voordelen van kamerplanten.

Bedankt Plant-campagne
In Nederland, Duitsland, Frankrijk en nu ook het Verenigd Koninkrijk bedanken we planten voor wat ze allemaal doen voor ons. Ze maken ons relaxter, ze brengen de natuur dichterbij en ze maken van ons huis een thuis. Bloemenbureau Holland (BBH) zet daarom voor de tweede keer de succesvolle, internationale publiekscampagne Bedankt Plant in. Het Verenigd Koninkrijk is hekkensluiter dit jaar, en trapt af met een PR-stunt in een hotel.

Biofilisch ontwerpen in Leman Locke hotel
In het hippe Leman Locke hotel in Oost-Londen transformeren drie designers (Oliver Heath, Michael Perry en Nik Southern) ieder een suite in een klein plantenrijk. Elke studio wordt een feest voor de zintuigen, waar je direct ervaart wat kamerplanten voor je doen. Je productiviteit krijgt een boost, je hervindt je passie of je gaat juist voor totale ontspanning. Alles draait daarbij om biophilic design oftewel biofilisch ontwerpen. Dit versterkt het contact tussen mens en natuur door elementen van de natuur te verwerken in de gebouwde omgeving. De hotelkamers zijn voor het publiek een maand lang te boeken. Een aantal journalisten heeft de primeur gekregen om heerlijk tussen het groen te overnachten. 

Multimediale campagne
Deze PR-activiteit hangt samen met de multimedia Thanks Plants-campagne die bestaat uit bioscoopreclame, DOOH in London, Manchester en Birmingham, online video, facebook, Instagram, Pinterest en de eigen BBH kanalen. De campagne loopt vier weken vanaf 14 oktober.

Meer weten?
Meer informatie over Thanks Plants? Neem dan contact op met Monique Kemperman, campagnemanager kamerplanten, via (0)174 72 70 26 of m.kemperman@bloemenbureauholland.nl.