Nieuwjaarwens 2021

We wensen iedereen een gezond en succesvol nieuw jaar

Het afgelopen jaar hebben we allemaal op onze eigen manier beleefd. Voor het Bloemenbureau was 2020 een jaar met veel onzekerheid en dynamiek, maar ook een van kansen. Zo lieten we zien dat we, ondanks deze onzekerheden, nog steeds succesvolle campagnes konden lanceren. Campagnes waarmee we de sector hielpen zoals de Let Hope Bloom-campagne. Hierdoor bleven bloemen en planten, ook in moeilijke tijden, op de boodschappenlijstjes staan. 

Terugblik 2020
We konden de sector ook helpen toen er een sterke roep ontstond om een extra verkoopbevorderend moment in het najaar. Gezamenlijk met vele sectorgenoten rolden we in september de Fill the distance with beauty-campagne succesvol uit in onze kernlanden. Bovendien heeft de EU, dankzij een unieke samenwerking tussen zes Europese sierteeltpromotieorganisaties, financiering verleend voor een extra promotiecampagne om de verkoop van bloemen en planten in het voorjaar van 2021 te stimuleren. Maar we deden meer om consumenten te inspireren en te motiveren bloemen en planten te kopen, voor zichzelf en anderen. Dat tonen we graag in onze ‘Terugblik 2020’. In de video hieronder zijn de campagnes en de resultaten van 2020 nog eens rustig te bekijken.

En voor 2021…
Laten we hopen dat 2021 wat meer rust, zekerheid en nieuwe kansen zal bieden. Ook komend jaar zullen we de wereld weer een stukje mooier proberen te maken met bloemen en planten. In oktober gaven we in onze Jaarpresentatie 2021 een overzicht van de voor 2021 geplande activiteiten. De Communicatiekalender 2021 is hier te vinden.

        
Met dank aan Cinefleur voor het gebruik van de beelden van de Sierteeltactie 'Samen tegen eenzaamheid bij ouderen​'.