• LinkedIn
  • Twitter

Steeds vaker shopper activaties buiten onze vier kernlanden

05 september 2022

Bedankt Plant-activaties nu ook in Italië, Noorwegen en Zweden

Ze doen het goed, onze shopper activaties in Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Maar ook buiten onze vier kernlanden neemt de belangstelling toe. Vanaf eind augustus zijn er shopper activaties op de winkelvloer in Italië, Noorwegen en Zweden.

Afbeelding
In Noorwegen kreeg de consument in week 35 en 36 bij bloemistenketen Mester Grønn bij aankoop van een orchidee een Begonia Rex cadeau. In week 37 en 38 staat de orchidee in de schijnwerpers bij de Italiaanse bouwmarkten van OBI en in week 41 en 42 bij de Zweedse tuincentra van Blomsterlandet. Bij deze twee bestaat de incentive uit een gratis orchideeënpot.

Samenwerkingspartners
Shopper activaties komen altijd tot stand dankzij nauwe samenwerking met verschillende partners. Deze drie activaties zijn tot stand gekomen in samenwerking met Orchidee Nederland, het promotiecollectief van orchideeënkwekers en -veredelaars. In het geval van Mester Grønn en Blomsterlandet werken we samen met OZ Planten. Royal Lemkes is onze partner voor het Italiaanse OBI. 

Blomsterlandet Tuincentra
Voor het Zweedse Blomsterlandet wordt het al de derde shopper activatie. De laatste in 2021 werd onder de noemer ‘Tack växter’ (Bedankt Plant) een groot succes. 

Campagnemiddelen
De drie shopper activaties krijgen volop aandacht via de kanalen van de deelnemende retailers. Dat wordt een combinatie van websites, folders, magazines, social media, influencer samenwerkingen en radiocommercials. 

Geïnspireerd? Neem contact op!
Wil jij ook een shopper activatie organiseren in Duitsland, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk of daarbuiten? Of wil je meer informatie over shopper activaties of een van deze cases? Neem contact op met Ivo van Orden, manager activatieteam, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl

                     
September 2022