• LinkedIn
  • Twitter

Zweedse shopper activatie orchideeën bij Blomsterlandet

05 oktober 2020

Bij tuincentrumketen Blomsterlandet ontvangt de Zweedse consument in de periode van 26 september tot en met 11 oktober bij aankoop van een orchidee een trendy plantenpot cadeau.

Afbeelding
Blomsterlandet shopper activatie orchidee folder voorzijde
Tack växter bij Blomsterlandet
De consument verleiden tot de aankoop van een orchidee, dat is de gedachte achter deze activatie. “Bedankt plant (Tack växter) dat jij van mijn huis een tropisch paradijs maakt”, is de belofte. En in plaats van een korting, krijgen shoppers bij hun aankoop een eigentijdse bloempot die de orchidee helemaal compleet maakt.

Naar en in de winkel
Met de inspirerende huis-aan-huis orchideeënfolder die in een oplage van 660.000 exemplaren verspreid is over heel Zweden, wordt de consument gemotiveerd om orchideeën bij Blomsterlandet aan te schaffen. Ook via de Blomsterland website en online webshop, social media en de nieuwsbrief van de Zweedse tuincentrumketen krijgen consumenten dit orchideeën-aanbod te zien. Het POS-materiaal buiten en binnen de winkel zorgt voor opvallende aandacht rond het verkooppunt. 

Afbeelding
Blomsterlandet shopper activatie orchidee folder achterzijde
Samenwerkende partijen
De shopper activatie is een samenwerking tussen Bloemenbureau Holland, kwekersvereniging Orchidee Nederland, tuincentrumketen Blomsterlandet en handelspartij OZ Planten. Blomsterlandet is een tuincentrumketen met 61 winkels verspreid over heel Zweden. De keten positioneert zich als dé orchideeënspecialist van Zweden. Het gaat bij deze activatie dan ook om het gehele assortiment orchideeën. 

Meer informatie
Meer weten over deze shopper activatie? Neem dan contact op met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of +31(0)651 10 70 12.

 

Copyright beeld: Blomsterlandet