De Trend Collectie herfst/winter 2021

Presentatie nieuwste collectie op 1 september 
Op 1 september 2021 presenteren Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. De Trend Collectie herfst/winter 2021. Deze nieuwe collectie bestaat uit zestien bloemen, kamer- en tuinplanten. Die zijn niet alleen onderling op elkaar afgestemd, maar sluiten ook perfect aan bij huidige trends in interieur, lifestyle en mode.

De trend: Balanced Biotope
De Trend Collectie herfst/winter 2021 is gebaseerd op de stijltrend Balanced Biotope. Kern hiervan is dat consumenten op zoek gaan naar een betere, groene wereld. Dit zien we terug in een divers kleurenpalet van naturelle tinten tot grijs, geelgroen, blauw en terracotta. De gebruikte materialen binnen de collectie zijn stoer en rauw en dessins bestaan uit natuurlijke structuren. Bloemen en planten spelen een belangrijke rol, met grootse vormen van indoor beplanting en het gebruik van droogbloemen. Consumenten voelen zich met deze collectie onderdeel van de natuur.

Zestien bloemen en planten
De collectie herfst/winter 2021 bestaat uit:

  • Bloemen: roos, Limonium, Gloriosa, amaryllis, Eryngium en Polianthes tuberosa.
  • Kamerplanten: begonia, Cambria, grasachtige planten, Primula, Spathiphyllum en Alocasia.
  • Tuinplanten: siergrassen, winterviolen, Ilex en Chamaecyparis.

Achtergrond De Trend Collectie
Omdat de behoeftes van de consumenten continue veranderen en de trends altijd in beweging zijn, ontwikkelt Bloemenbureau Holland jaarlijks twee Trend Collecties die aansluiten bij huidige trends. Eén collectie voor de lente/zomer en één voor de herfst/winter. Hiermee zorgen we dat bloemen en planten jaarrond top-of-mind zijn bij consument en pers. Naast een selectie uit een zorgvuldig samengestelde top 20 producten geven we in de campagne ook aandacht aan producten die niet zo vaak in de spotlight staan. Deze zijn juist heel interessant voor de stijltrend Balanced Biotope.

Zo promoten we de campagne
De Trend Collectie wordt uitgerold in onze vier kernlanden. Bovenstaande planten en bloemen worden met De Trend Collectie in al die landen extra in de schijnwerpers gezet. Elke collectie wordt ondersteund met een online Lookbook vol inspirerende beelden dat het gevoel van de collectie weergeeft. Bovendien is er pr, media, samenwerking met influencers en point-of-sale-materiaal voor de winkels. Ook andere inspirerende en informatieve content en fotografie is te vinden op Mooiwatbloemendoen.nl, Mooiwatplantendoen.nl en de bijbehorende social media kanalen.

Downloads: beelden, posters en banieren
Onderstaande beelden, posters en banieren van De Trend Collectie herfst/winter 2021 kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Graag met vermelding van de credits #trendcollectie, #mooiwatbloemendoen, #mooiwatplantendoen.

De hoge resolutiebeelden zijn te downloaden vanaf onze beeldbank.

Materialen in 10 talen op de Marketing Portal

Voor wie een account heeft op de Marketing Portal zijn de posters, banieren van De Trend Collectie in 10 verschillende talen te downloaden. De Marketing Portal is op aanvraag toegankelijk voor onze stakeholders. Registreren kan via de login-pagina van deze portal.

Meer weten?
Wil je meer weten over De Trend Collectie, neem dan contact op met campagnemanager Isabel Groot, via igroot@bloemenbureauholland.nl.

- A2 Poster Trend Collection herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection herfst/ winter 2021
- Video screen Trend Collection herfst/ winter 2021

- A2 Poster Trend Collection bloemen herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection bloemen herfst/ winter 2021
- Video screen Trend Collection bloemen herfst/ winter 2021

- A2 Poster Trend Collection kamerplanten herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection kamerplanten herfst/ winter 2021
- Video Screen Trend Collection kamerplanten herfst/ winter 2021

- A2 Poster Trend Collection buitenplanten herfst/ winter 2021
- Banner Trend Collection buitenplanten herfst/ winter 2021
- Video screen Trend Collection buitenplanten herfst/ winter 2021 

*De hashtags van deze campagne in alle vier de landen zijn: #trendcollectie, #trendkollektion, #thetrendcollection, #lacollectiontendance

            
Juli 2021

De Trend Collectie herfst/winter 2021 | Moodboard
De Trend Collectie herfst/winter 2021 | Moodboard
Download image