• LinkedIn
  • Twitter

Wellness Bubble

Met levensvreugde, creativiteit en humor houden we de moed erin. We vinden ons uiterlijk minder belangrijk, liever steken we energie in onze mentale gezondheid. Hobby’s en amusement krijgen alle ruimte, net als wellness. Vanuit deze superfijne, utopische wereld observeren we de wereld door een roze bril. 

Afbeelding

Wellness Bubble in het interieur
Het liefst maken we van ons huis een super-de-luxe kuuroord. De combinatie van zachte tinten met transparante materialen en ronde vormen doen denken aan water. Dat helpt ons te ontspannen. De bloemen en planten hebben een frisse uitstraling, zoals het blad van een Aloë Vera. Geverfde bladeren, pluimen, grassen en droogbloemen worden gecombineerd met verse snijbloemen. Die zijn soms ook beschilderd waardoor een kleurverloop ontstaat, vooral in pasteltinten.

Wellness Bubble in de buitenruimte
In de tuin ontspan je in een bad of minivijver tussen exotische bloemen en planten. Relaxbanken en ligstoelen geven uitzicht op een bijzondere mix van exotische planten en bloeiende borders. Een prachtige zonsondergang biedt daarbij inspiratie voor de gebruikte kleuren. Kortom: de tuin zorgt voor de ultieme ontsnapping aan een hectische tijd. 

Productingrediënten van de trend
Centraal staan ronde vormen en dessins gebaseerd op vlek- en waterpatronen. Ook zien we vervaagde tropische dessins in felle kleuren. De gebruikte materialen zijn: gekleurd glas, hoogglans keramiek, spiegelend materiaal, transparant textiel, semi-transparante folie, papier, glas of kunststof. Ook komen we geperforeerd gespoten metaal, kunstleer en vlechtwerk van transparant kunststof tegen. 

Kleurenpalet Wellness Bubble
De kleurkaart bestaat uit felle pastellen en pastelneontinten. Voorbeelden hiervan zijn roze- en geeltinten, geflankeerd door pastelgroen en lila. Wit is minder belangrijk en zorgt vooral voor de transparantie van de totale uitstraling. De kleuren worden vaak toegepast op transparante of semitransparante oppervlakten, waardoor een waterig effect ontstaat.

Afbeelding

Meer weten?
Lees meer over de andere drie Groenbranche Trends 2022 Fresh Start, Bright and Breezy en Traditional Sentiment. Voor meer informatie neem je contact op met Isabel Groot, campagnemanager, via: igroot@bloemenbureauholland.nl