• LinkedIn
  • Twitter

Bright and Breezy

In een verharde maatschappij vol desinformatie en polarisatie voelen groepen zich niet gehoord. Er is behoefte aan verbinding, gelijkheid, een gedeelde werkelijkheid, onbaatzuchtig gedrag en inclusiviteit. Na de stressvolle coronaperiode kijken we naar verbindende leiders die onze zorgen wegnemen waardoor we zonder gepieker weer kunnen genieten. 

Afbeelding
Bright and Breezy | Moodboard

Bright and Breezy in het interieur
Dat onbezorgde genieten, dat doen we in een vrolijk gekleurd interieur. Ongecompliceerde dessins met ruiten, strepen of afbeeldingen van fruit versterken het feestelijke gevoel. Kers op de taart is het groene geluk: bloemen en bloeiende planten geven het interieur dat laatste snufje positieve energie.

Bright and Breezy in de buitenruimte
Ook de buitenruimte is kleurrijk en vakantie-achtig, waar je geniet en ontspant tussen bloemen en groen. Aanharken hoeft niet, een beetje verwildering heeft zo z’n charme. Denk bonte borders, gekleurde parasols en vrolijke pluktuinen als nieuwe variatie op de moestuin. 

Productingrediënten van de trend
De gebruikte vormen zijn zoals verwacht vrolijk, feestelijk en een tikje eigenwijs. Dat geldt ook voor de dessins binnen deze stijltrend. Keramiek, gekleurd glas, praktisch kunststof, textiel, raffia en granito zijn materialen die perfect passen binnen Bright and Breezy. Dit materiaal kan kortom natuurlijk, ambachtelijk en praktisch tegelijk zijn.

Kleurenpalet Bright and Breezy
De kleurkaart binnen Bright and Breezy bestaat uit vrolijke en krachtige pasteltinten als roze, blauw, mintgroen en zacht oranje afgewisseld met fellere accenten. Koraalrood speelt een frisse en verzachtende rol en is belangrijk voor zowel bloemen als planten. Wit speelt in deze kleurkaart een minder belangrijke rol.

Afbeelding

Meer weten?
Lees meer over de andere drie Groenbranche Trends 2022: Fresh Start, Traditional Sentiment en Wellness Bubble. Voor meer informatie neem je contact op met Isabel Groot, campagnemanager, via: igroot@bloemenbureauholland.nl.