Drie nominaties SAN en ADCN awards

Met gepaste trots konden we al melden dat de campagnes We Hebben Meer Bloemen Nodig en Bedankt Plant! erg gewaardeerd werden door de consument en aanzette tot de aankoop van bloemen en planten. Nu zijn deze campagnes bovendien genomineerd voor drie awards binnen de reclamebranche.

Drie nominaties SAN en ADCN awardsWe hebben een SAN Accent nominatie ontvangen voor de bloemencampagne We Hebben Meer Bloemen Nodig in de categorie Fast Moving en voor de Plant Bathing Studio in de categorie Smart Idea. De Plant Bathing Studio was overigens de PR kick-off van de Bedankt Plant!-campagne. Deze campagne is door de ADCN nu genomineerd voor een award in de categorie Film.

SAN Accent
Bij de SAN (Stichting Adverteerdersjury Nederland) worden de campagnes beoordeeld door andere adverteerders. Deze nominaties zijn tot stand gekomen aan de hand van ingestuurde cases. Op 23 mei wordt bekend gemaakt of We Hebben Meer Bloemen Nodig en de Plant Bathing Studio in de prijzen zijn gevallen. Bekijk alle nominaties. 
 
ADCN Award
Voor de Bedankt Plant!-campagne kregen we een Dutch Creativity Award-nominatie in de categorie Film. Deze award is een initiatief van ADCN, de Art Directors Club Nederland. De winnaars worden bekend gemaakt op 12 april. Nieuwsgierig naar de overige genomineerden? Hier staan alle award-kandidaten op een rij.

Bronzen Epica Award
Al eerder won de We Hebben Meer Bloemen Nodig-campagne een internationale Bronzen Epica Award in de categorie copywriting & storytelling. Lees meer over de Epica Award. 

Meer informatie?
Voor meer informatie over de nominaties voor de plantencampagnes kun je contact opnemen met Monique Kemperman, campagne manager planten, via 0174 72 70 26 of m.kemperman@bloemenbureauholland.nl
Voor vragen over de nominatie voor We Hebben Meer Bloemen-nodig kun je terecht bij
Daan Langstraat, campagne manager snijbloemen, via 0174 72 70 19 of d.langstraat@bloemenbureauholland.nl.