• LinkedIn
  • Twitter

We Hebben Meer Bloemen Nodig wint internationale award

19 november 2018

De nieuwe snijbloemencampagne 'We Hebben Meer Bloemen Nodig' van Bloemenbureau Holland in samenwerking met 180 Kingsday, heeft een Bronzen Epica award gewonnen in de categorie ‘copywriting & storytelling’. De Epica Award is de enige prijs die wordt beoordeeld door journalisten die voor marketing- en communicatietitels werken. Meer dan 200 vaktijdschriften en websites van over de hele wereld nemen deel aan de jury en selecteren duizenden inzendingen uit meer dan 70 landen.

Trots
Natuurlijk zijn we erg trots op deze prijs, omdat juist de categorie ‘copywriting & storytelling’ aangeeft dat we op een goede manier bezig zijn om bloemen in het hoofd van de consument te krijgen en te houden om vervolgens meer bloemen op het boodschappenlijstje te krijgen.

Nieuwe snijbloemencampagne
Met bloemen vier je echt belangrijke dingen: vriendschappen, mijlpalen, liefde en vele andere belangrijke hoogtepunten in het leven. We Hebben Meer Bloemen Nodig, dus. Dat is de insteek van de nieuwe internationale snijbloemencampagne van Mooiwatbloemendoen.nl van Bloemenbureau Holland met de intentie voor de komende drie jaar deze boodschap uit te dragen.

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Op de website van Epica is meer te lezen over deze mooie awards voor de creatieve sector.