• LinkedIn
  • Twitter

Vitamine Plant voor Duitse vaders

18 mei 2017

De Duitse vaders worden dit jaar in de planten gezet, althans als het aan ons ligt.  
Als vervolg op de Vitamine Plant-campagne (Vitamin P) in het voorjaar van 2016 en de Vitamine Plant for Men Shops in het najaar van 2016 lanceert Pflanzenfreude.de nu de Vitamin P-campagne rond de Duitse Vaderdag (25 mei) 2017.

Film
Groot onderdeel van het succes van de voorgaande Vitamine Plant campagne was de film waarin drie mannen met elkaar over planten discussiëren. Alleen lijkt het er in deze snelle wereld op alsof niets meer langer dan 10 seconden onze aandacht kan vasthouden, zeker niet op je mobiel. Daarom hebben we de drie opvallendste quotes uit deze film gehaald en daar korte filmpjes van 10 seconden van gemaakt die we bovendien hebben ondertiteld. Na het succes van deze korte versies in het Verenigd Koninkrijk vorig najaar, zetten we ze nu ook in in Duitsland. 

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Looptijd campagne
Deze mobile video campagne start op 22 mei en zal vergezeld worden van leuke nieuwe content over mannenplanten met een knipoog naar Vaderdag op Pflanzenfreude.de. De campagne loopt 3 weken. 

Inhaken?
Mocht u willen inhaken op deze campagne dan kunt u de YouTube link van de film op uw website en social media kanalen plaatsen in combinatie met de hashtag #VitaminP. Via onderstaande link kunt u de campagneposter downloaden. De beelden kunt u downloaden vanuit de carrousel.

YouTube: https://youtu.be/EBL5Wx6bN7A 

Poster: duitse_poster_vitamin_p_for_men.pdf