• LinkedIn
  • Twitter

Vitamine Plant For Men

09 november 2015

De nieuwe online campagne van Mooiwatplantendoen.nl richt zich op mannen.

U kent ‘m vast nog wel, de Vitamine Plant-campagne voor het mooiste verzorgingsproduct in huis. En omdat alle verzorgingsproducten tegenwoordig een mannenlijn introduceren, kunnen wij niet achterblijven en komen we met een vervolg: Vitamine Plant For Men – voor een onweerstaanbaar huis.

Mooiwatplantendoen.nl richt zich eens direct op een andere doelgroep: mannen. Uit een recent onderzoek van Multiscope blijkt dat maar liefst 80% van de ondervraagden het niet eens is met de stelling dat planten een typisch vrouwending is. De Nederlandse man is met gemiddeld drie planten in huis juist heel groen. Als het aan de vrouwen ligt, is dat bovendien een positieve ontwikkeling, want een man mét kamerplanten blijkt aantrekkelijker. 

Wie wil dat niet? Hoog tijd om dat dus eens onder de aandacht te brengen. Dat doen we net als in de voorgaande campagne met een flinke knipoog. Vijf aansprekende, in stoere apothekerspotten gestoken planten moeten de mannen verleiden, samen met een mini-documentaire waarin drie mannen vertellen over hun relatie met planten.

Campagne
De online campagne start 5 november in Nederland en 20 november in het Verenigd Koninkrijk. Begin volgend jaar zijn Frankrijk en Duitsland aan de beurt. Nieuwsgierig geworden?
Neem hier snel een kijkje!!

Inhaken?
Mocht u willen inhaken op deze campagne dan kunt u de YouTube link van het filmpje op uw website plaatsen. Gebruik op social media de hashtag #VitaminePlant. Via onderstaande link kunt u de campagneposter en/of de beelden downloaden. Wilt u zelf ook Vitamine Plant potjes maken dan kunt u een bestand downloaden om stickers van te laten drukken. Dit bestand vindt u in de carrousel met beelden hieronder. Hoe uw potje er dan uit komt te zien, ziet u in het voorbeeld in de carrousel. Als u het stickerbestand heeft gedownload, ziet u niet alle tekst verschijnen, dat klopt. Uw drukker weet wel raad met dit bestand, als u hem vraagt dit op transparant stickerpapier te drukken.

YouTube link https://youtu.be/5t9_TCUxxMM
Poster pos-a3-nl-v3.0-mb.pdf
Sticker zie onder in de carrousel