• LinkedIn
  • Twitter

Terrasplant van 2018: Agapanthus

22 februari 2018

De Agapanthus, of Afrikaanse lelie, is met zijn elegante stelen, lange groene bladeren en statige blauwe of witte bloemen verkozen tot Terrasplant van het Jaar. Deze verkiezing zorgt voor extra publiciteit voor de plant die dat verdient en die symbool staat voor de liefde.

Publiciteit

Afbeelding
Er zijn inmiddels persberichten verstuurd naar verschillende soorten media over de verkiezing, met als bijkomende boodschap: zet de Agapanthus optimaal in het zonnetje in april en mei. Niet alleen Nederlandse, maar ook Duitse media hebben dit persbericht ontvangen. Op deze manier stimuleren we ook de grote Duitse markt dit initiatief op te pakken.

En u?
Ook u kunt bijdragen aan extra publiciteit voor de Terrasplant van 2018. Op onze website vindt u vakinhoudelijke informatie over de Agapanthus, promotiemateriaal en een selectie nieuwe beelden van de plant. Deze kunt u kostenloos downloaden.

Waarom de Agapanthus?
'Terrasplant van het Jaar’ is een initiatief van Bloemenbureau Holland. Elk jaar kiest een mediajury bestaande uit redacteuren van lifestyle-, interieur- en tuinmagazines, vloggers en bloggers, uit vijf kandidaten de terrasplant die het meest tot de verbeelding spreekt. Voor 2018 is dat de Agapanthus, een nog niet zo bekend bloeiend statement die een verrijking is voor elke terras. 

Meer informatie
Op onze site staat meer informatie over de Terrasplant van het Jaar. U kunt ook contact opnemen met Isabel Groot, i.groot@bloemenbureauholland.nl of (0)174 72 70 12.