• LinkedIn
  • Twitter

Spoedcursus online marketing en Groenbranche Trends 2018 op de Trade Fair

30 oktober 2017

Van woensdag 8 tot en met vrijdag 10 november was de Royal FloraHolland Trade Fair 2017 in Aalsmeer. Drie dagen lang waren er verschillende sprekers en workshops voor nieuwe inspiratie in het centraal gelegen Royal FloraHolland House. Bloemenbureau Holland leverde een actieve bijdrage aan het programma met de Spoedcursus online marketing en de workshop Groenbranche Trends 2018. Beide presentaties werden zowel een keer in het Nederlands als in het Engels gegeven.

Afbeelding
Spoedcursus online marketing - Nancy Berendsen

Spoedcursus online marketing
Tijdens de spoedcursus online marketing, deelden Nancy Berendsen (freelance content consultant) en Tessa Triesscheijn (manager content marketing Bloemenbureau Holland) hun ervaring met on- en offline content, gaven hun visie op de groenbranche en onthulden succesverhalen en veelgemaakte fouten. Natuurlijk kwam aan bod hoe je met jouw verhaal en bedrijf hoger in Google terecht kunt komen, en deelden ze direct toepasbare social media tips & tricks.

Afbeelding
Workshop: Groenbranche Trends 2018 - Aafje Nijman

Workshop: Groenbranche Trends 2018
Trendwatcher Aafje Nijman nam de vele aanwezigen mee door de Groenbranche Trends voor 2018. Informatie over trends werd afgewisseld met een inspirerende demonstratie door bloembinder Joan Stam. Ook gaf Aafje Nijman uitleg over de drie stijltrends die Bloemenbureau Holland hanteert, om eigentijds en nieuwswaardig beeldmateriaal te ontwikkelen. Verkopers van bloemen en planten kunnen deze trends toepassen bij het maken van keuzes voor bijvoorbeeld winkelinrichting, inkoop of type bloemwerk of planten. Sfeercollages van de drie stijltrends voor 2018 waren ook te bewonderen op grote borden langs de wanden van het Royal FloraHolland House.

Bekijk voor een sfeerimpressie van de beurs de korte terugblik op de Royal FloraHolland Trade Fair 2017.