• LinkedIn
  • Twitter

Campagneplan De Trend Collectie herfst/winter 2020

22 september 2020

Vanaf 21 september lanceert Bloemenbureau Holland haar nieuwe campagne: De Trend Collectie herfst/winter 2020. Deze campagne gaat gefaseerd live in Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Met een uitgekiend campagneplan brengen we de internationale consument op de hoogte. Dat doen we via diverse kanalen en op verschillende momenten. 

Belangrijke pijlers campagneplan

Afbeelding
De Trend Collectie herfst/ winter 2020 wordt gedurende een half jaar uitgedragen. Hiervoor ontwikkelden we een campagneplan met verschillende focuspunten op verschillende momenten. Zo verleiden we de consument om thuis aan de slag te gaan met de bloemen en planten uit de collectie. Het campagneplan bestaat uit: PR, media inzet, content, social media en de inzet van influencers.

PR 
Er ligt voor ieder land een op maat gemaakt PR-plan klaar. Op een unieke manier zullen we De Trend Collectie onder de aandacht van consumenten, pers en online media brengen. Van unieke trendboeketten gemaakt door onder andere de gerenommeerde bloemist Nue Paris, een 5D inner retreat behandeling in combinatie met een presentatie van de collectie tot inspiratievolle pers-giftboxes voor de pers. 

Content & Social media
Op Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemendoen.nl en de zusterplatformen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk delen we inspirerende content over de trend en bijbehorende producten. Content die we uiteraard aanjagen via Instagram, Facebook en Pinterest. Voor deze collectie brengen we bovendien een prachtig digitaal Look Book uit, dat in alle talen op onze kanalen te vinden zal zijn. 

Influencers
Binnen de campagne werken we samen met de best presterende influencers uit eerdere campagnes. Aanvullend hierop zoeken we inspirationele platforms om de bekendheid van de trend Inner Retreat en De Trend Collectie verder te versterken.

Media
De mediacampagne start op 19 oktober in Nederland en Duitsland en op 26 oktober in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Via online media advertising creëren we groot bereik door onder andere Homepage take-overs en linken we door naar het Look Book en naar de content op Mooiwatbloemendoen.nl én Mooiwatplantendoen.nl.

Meer weten?
Wil je meer weten over De Trend Collectie? Neem dan contact op met Isabel Groot, Campagne Manager, via i.groot@bloemenbureauholland.nl.