Shopper activatie rondom orchideeën bij Jumbo

Orchideeën stelen de show bij Jumbo, eind augustus. 

Shopper activatie orchideeën bij JumboVan 27 t/m 29 augustus vormen deze planten namelijk het speciale weekendaanbod. De boodschap? ‘Koop dit weekend een orchidee en krijg een pot cadeau!’ De shopper activatie is onderdeel van de Bedankt Plant-campagne. Jumbo, Royal Lemkes, Orchidee Nederland en Bloemenbureau Holland werkten samen aan de totstandkoming.

Opwaardering van de orchidee
Met de activatie voegen we waarde toe aan de orchidee. Dus geen prijskortingen, maar een reguliere verkoopprijs inclusief een gratis incentive. Want hoe kun je je plant beter bedanken dan met een bijpassende orchideepot? De activatie zal later dit jaar nog een keer plaatsvinden.

Onder de aandacht
De shopper activatie brengen we op verschillende manieren onder de aandacht. Buiten de winkel gebeurt dat via Mooiwatplantendoen.nl (site, socials en nieuwsbrief), via de socials van Jumbo en via de socialmediakanalen van OrchidsInfo. Op de winkelvloer is er POS-materiaal (schapkaarten, topkaart trolley en sticker hoes),aangevuld met een instore radiospot. Deze kun je hier beluisteren:

Meer weten?
Neem contact op met Fleur Fiers-Bol, shopper activatie marketeer, voor meer informatie. Dat kan via ffiers@bloemenbureauholland.nl.

                    
Augustus 2021