• LinkedIn
  • Twitter

Bedankt Plant-campagne legt de focus op thuiswerken

16 juli 2021

Najaarscampagne start voor vierde keer 

Afbeelding

De meerjarige consumentencampagne ‘Bedankt Plant’ zal ook in het najaar van 2021 weer lopen. De succesvolle campagne, die een opvallende ode brengt aan planten, is deze keer vooral gericht op de thuiswerkplek. Want ook op die plek maken planten je energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder. 

Thuiswerken en planten
Thuiswerken: voorlopig zullen we het (deels) blijven doen. Ondertussen zijn de meeste thuiswerkplekken technisch wel ingericht, maar om echt lekker te kunnen werken heb je natuurlijk ook planten nodig. Want met een groen uitzicht kun je je beter concentreren en krijgen je ogen af en toe rust. En het staat leuk natuurlijk! Met de Bedankt Plant-campagne haken we hier dit jaar op in. We gaan planten bedanken voor het feit dat ze onze thuiswerkomgeving een fijnere plek maken. 

Campagne in meerdere landen
De campagne start op 20 september 2021 in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In Frankrijk starten we 2 weken later. Net als in 2020 zal het zwaartepunt van de campagne zich online afspelen op YouTube, Facebook, Instagram en Pinterest. Daarnaast is buitenreclame te zien op digitale schermen in Duitsland, Frankrijk en Nederland. De PR-plannen en de influencer-campagne zijn op dit moment nog volop in ontwikkeling. Uiteraard koppelen we content op onze consumentenwebsites aan dit thema. Zo komt de consument dit najaar via allerlei kanalen in aanraking met de Bedankt Plant-campagne.

Aanhaken
Deze grote consumentencampagne leent zich er goed voor om actief op in te spelen in je eigen social mediakanalen of op de winkelvloer. Vanaf medio augustus zijn de campagnematerialen beschikbaar om te downloaden via de Marketing Portal en onze website. We houden je via dit kanaal, de maandelijkse nieuwsbrief en mailings op de hoogte.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze campagne kun je terecht bij campagnemanager kamerplanten Monique Kemperman, via mkemperman@bloemenbureauholland.nl of via info@bloemenbureauholland.nl.