Shopper activatie buitenplanten bij GroenRijk

Bij alle GroenRijk tuincentra loopt van 1 tot en met 21 september de shopper activatie Van Grauw Naar Groen.

Koopt de consument in deze periode voor € 20,- aan buitenplanten, dan krijgt hij of zij er een handige GroenRijk gieter (t.w.v. 4,99 EUR) bij cadeau. De activatie is een samenwerking van GroenRijk, de Royal FloraHolland Outdoor kwekers en Bloemenbureau Holland.

Van Grauw naar Groen
Shopper activatie GroenRijk 2021De buitenplantencampagne Van Grauw naar Groen vormt, samen met de buitenplantencontentcampagne, de aanleiding voor deze shopper activatie. Zo stimuleren we consumenten om meer buitenplanten te kopen in september. Dat betekent dus extra lang zomers genieten van je tuin, balkon of patio. 

Via verschillende kanalen
De shopper activatie brengen we voor het voetlicht via Mooiwatplantendoen.nl, GroenRijk.nl, de online GroenRijk folder, social media, een online campagne en een radiocommercial. Op de winkelvloer trekken A1-posters, A3-topkaarten en hangbanieren de aandacht van het publiek.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze shopper activatie neem je contact op met shopper activatie marketeer Jacco van der Hoeven, via jvanderhoeven@bloemenbureauholland.nl.

                   
Augustus 2021