• LinkedIn
  • Twitter

Heerlijk nazomeren met buitenplanten op Mooiwatplantendoen.nl

30 augustus 2021

Contentdossier ondersteund door radio en online advertising

Het duurt nog even, maar we kijken nu al vooruit naar september en onze buitenplantencampagne. Voordat de herfst echt aanbreekt genieten we die maand nog van de nazomer.

Afbeelding
Heerlijk nazomeren met buitenplanten op Mooiwatplantendoen.nl
Frisse ochtenden, herfstige kleuren en een zacht zonnetje zorgen voor heerlijke momenten om met tuinplanten aan de slag te gaan. Op basis van het thema ‘Van Grauw naar Groen’ ontwikkelden we samen met de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland daarom een nazomers contentdossier voor Mooiwatplantendoen.nl, een radiospot en online advertenties. Ook zal een shopper activatie bij de tuincentra van GroenRijk hieraan gekoppeld worden.

Content, radio en online mediaondersteuning
Vanaf 1 september plaatsen we op Mooiwatplantendoen.nl en haar Duitse, Engels en Franstalige zustersites mooie artikelen over nazomertuinieren. Van productinformatie tot inspirerende tips en van laatbloeiers tot planten die een indrukwekkend kleurenspektakel in de tuin brengen, alles komt voorbij. Deze content wordt in Nederland en Duitsland aangejaagd door advertenties op social media. Zo verleiden we de consument om te grasduinen op onze consumentenwebsites. In Nederland is bovendien een radiocommercial te beluisteren om consumenten een zetje te geven vooral in september nog even aan de slag te gaan in de tuin of op het terras.

Meer weten over deze campagne?
Wil je meer informatie over deze campagne, neem dan contact op met Isabel Groot, campagnemanager tuinplanten, via igroot@bloemenbureauholland.nl.

            
Juli 2021