Shopper-activatie ApéroFleurs gaat van start in Frankrijk

Het borrelseizoen komt eraan en dankzij ApéroFleurs wordt deze zomer gezelliger dan ooit! Het ApéroFleurs mini-boeket zorgt namelijk voor een kleurrijke en gezellige sfeer tijdens de favoriete bezigheid van de Fransen: borrelen.

We Hebben Meer ApéroFleurs Nodig
Bloemenbureau Holland is begin juni van start gegaan met de grote internationale campagne 'We Hebben Meer Bloemen Nodig'. Alles wat belangrijk is, beleef je intenser met bloemen. We willen dan ook meer aandacht voor wat belangrijk is, zoals: meer vriendschap, meer samen en meer lachen. En hier is de perfecte link met de borrel: het samenkomen met vrienden met een borrelboeketje: ApéroFleurs. Hiermee creëren we, rondom het informeel en gezellig borrelen met vrienden, een extra relevant moment om bloemen te kopen voor de vrij traditionele bloemenmarkt in Frankrijk.

ApéroFleurs shopper-activatie
ApéroFleurs 2019 - A3 posterIn samenwerking met handelsbedrijven Bart Blooms, Bloompartner, Celdomy, FleuraMetz, Hilverda de Boer, Van der Kwaak, Van der Plas en het promotiecollectief '365 dagen bloemen' heeft Bloemenbureau Holland dit jaar een ApéroFleurs shopper-activatie ontwikkeld. Geheel in lijn met onze campagne 'We Hebben Meer Bloemen Nodig'. Waar de campagne 'We Hebben Meer Bloemen Nodig' in algemene zin duidelijk maakt hoe belangrijk (meer) bloemen zijn in ons leven, zorgt ApéroFleurs voor een concreet product voor een specifieke gelegenheid om bloemen te kopen. We inspireren - met name via online video en social media advertenties - de Fransen 'kleur te geven' aan de borrel, dit door het kopen van een mini-boeket ApéroFleurs bij een van de 1.000 deelnemende bloemisten. Consumenten die tussen 13 juni en 4 juli 2019 een ApéroFleurs boeketje kopen, maken kans op een luxe borrelpakket t.w.v. 500 euro.

ApéroFleurs: wat is het ook alweer?
Klein, maar heel fijn en gezellig; ApéroFleurs biedt de Franse consument een laagdrempelige, informele manier om van bloemen te genieten. Klein, snel mee te nemen, makkelijk neer te zetten: iedereen heeft wel een wijn- of bierglas in huis waar het mini-boeket prima in past.

Dowload hier de ApéroFleurs A3 poster.

ApéroFleurs 2019
Download image