• LinkedIn
  • Twitter

Orchidee in de spotlights bij Jumbo

31 augustus 2022

Afbeelding verwijderd.Shopper activatie: fraaie pot cadeau bij aankoop orchidee

Zomervakantie voorbij? Orchideeëntijd! Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus stond bij Jumbo de orchidee in de spotlights. Het hele weekend kreeg de consument een fraaie pot cadeau bij aankoop van een orchidee. Deze shopper activatie is onderdeel van de Bedankt Plant-campagne en een gezamenlijk initiatief van Jumbo Supermarkten, Royal Lemkes, Orchidee Nederland en Bloemenbureau Holland.

Net even meer orchidee voor je geld
De gratis orchideeënpot maakt de orchidee extra aantrekkelijk voor de consument. Voor de reguliere prijs staat er een compleet product op de vensterbank. Met deze shopper activatie bieden we de consument dus extra waarde in plaats van korting op de prijs. Een bewuste keus, die recht doet aan de orchidee én goed is voor de omzet! De activatie zal later dit jaar nog een keer plaatsvinden.

Alle aandacht, in de winkel én online
Elke shopper activatie valt of staat met aandacht. Daarom communiceerden we de Jumbo orchideeënactie via verschillende kanalen. Online via Mooiwatplantendoen.nl (socials en nieuwsbrief), de socials van Jumbo en de socials van Orchids Info. In de supermarkten van Jumbo was er uiteraard volop POS-materiaal: digitale schermen, schapkaarten, topkaart op de trolley en stickers op de hoezen.

Meer weten?
Neem contact op met Floris Wiebosch, shopper activatie marketeer, via fwiebosch@bloemenbureauholland.nl of +31(0)653 81 71 33.
 

                    
Augustus 2022