• LinkedIn
  • Twitter

Bedankt Plant staat weer in de startblokken

13 september 2022

Alweer de vijfde editie van deze succesvolle campagne

Afbeelding
Bedankt plant
Thuis- en hybride werken is voor veel mensen het nieuwe normaal. Mede mogelijk gemaakt door… de plant! Want met planten op je (thuis)werkplek voel je je energieker, vrolijker en gezonder. Daardoor ben je niet alleen productiever, maar ook gelukkiger. Tijd voor een nieuwe ode aan de plant: Bedankt Plant!  

Campagne in de kernlanden
‘Bedankt Plant, dat je van mijn huis een thuis maakt, dat je me reconnect met de natuur en dat je me helpt ontspannen’. Die boodschap blijft actueel, ook in deze vijfde campagneronde. De Bedankt Plant- campagne loopt dit jaar van 26 september tot en met 16 oktober in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Als pilot draait de campagne dit jaar ook in Polen in oktober.

Digitale reclame, buiten en online
De consument kan ook dit jaar niet om de campagne heen. We zetten digitale buitenreclame in op drukke plaatsen – winkelgebieden, treinstations en overstaplocaties in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag – op de drukste momenten van de dag. Ook online is de campagne goed zichtbaar. Via mobile en online video advertising én op Facebook en Instagram. 

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Samenwerking met influencers
Ook dit jaar zetten we in alle vier onze kernlanden influencers in. Mensen met een groot bereik en/of een grote impact, die hun (vele) volgers vertellen wat de voordelen zijn van planten voor gezondheid en welzijn. 

Nieuwe content via eigen media

Afbeelding
Op Mooiwatplantendoen.nl en de zusterwebsites in de andere kernlanden zal uiteraard ook nieuwe Bedankt Plant-content te vinden zijn. Drie ton-sur-ton thuiskantoorsituaties, waarbij ook aandacht is voor bloeiende planten. 

Download het campagnemateriaal om te gebruiken
Profiteer mee van deze vijfde editie van de Bedankt Plant-campagne. Download het beschikbare campagnemateriaal hieronder. Vermeld bij gebruik van het beeldmateriaal op social media de credits #Mooiwatplantendoen en @Mooiwatplantendoen. De posters zijn via de Marketing Portal ook beschikbaar in diverse andere talen.

Voor de campagnematerialen in het Duits, kijk hier

Voor de campagnematerialen in het Frans, kijk hier

Voor de campagnematerialen in het Engels, kijk hier

Meer weten over de Bedankt Plant-campagne?
Voor meer informatie over deze campagne kun je terecht bij Monique Kemperman, campagne manager, via mkemperman@bloemenbureauholland.nl.

                     
September 2022