Kerst kleurt met bloemen

De tijd van heerlijk cocoonen, typische kerstgeuren, cadeaus en lampjes overal is aangebroken! Deze december staan we stil bij de feestmaand met een kerst contentcampagne op Mooiwatbloemendoen.nl onder de noemer Kerst kleurt met bloemen.  Met een bijzondere dubbelrol voor de amaryllis: de bloem komt voorbij  in het kerstdossier, maar ook zetten we de amaryllis centraal in een shopper activatie met Fleurop in Nederland en Duitsland. Een mooie samenwerking, helemaal in de geest van Kerstmis.

Kerst kleurt met bloemen

Vier kerst met bonte bloemen
Het kerstdossier haakt in op het Celebrate Seasons concept met als boodschap: dompel je onder in de feestdagen met de oude en nieuwe kersttradities en een overdosis bonte bloemen. Bloemen zoals amaryllis, rozen, orchideeën, gipskruid, craspedia, nerine en skimmia. Want hoe meer bloemen, hoe meer kleur, hoe meer vreugd! Dit vertalen we in content over lekkernijen met eetbare bloemen, een bijzondere amaryllissenslinger voor boven de gedekte kersttafel, een overweldigend boeketrecept en creatieve DIY’s.

Timings en middelen
Kerst kleurt met bloemen wordt uitgerold op Mooiwatbloemendoen.nl en haar drie buitenlandse zusterwebsites. We trekken bovendien de aandacht voor dit dossier via online media in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland gaat het dossier live na Sinterklaas. In de overige landen is de uitrol begin december.

Doe mee!
Bied je jouw klanten op de winkelvloer ook deze inspiratie? Download de A3 poster en hieronder nog meer kerstbeelden. Deze kun je gebruiken op alle online kanalen. Graag met vermelding van de credits Mooiwatbloemendoen.