Shopper activatie amaryllis bij Fleurop Nederland en Duitsland

In december zal - net als vorig jaar - amaryllis weer in de schijnwerper staan bij Fleurop Nederland. Dit jaar haakt ook Fleurop Duitsland aan.

In beide landen wordt de consument geactiveerd een amaryllisboeket te kopen waarbij ze kans maken op een mooie prijs. In Nederland zijn 100 Fleurop bloemenbonnen ter waarde van € 50,- te winnen. In Duitsland maakt de klant kans op 1 van de 300 boeketten uit de wintercollectie.

Primeur
Shopper activatie amaryllis bij Fleurop Nederland Het is de eerste keer dat er een shopper activatie via dezelfde keten in beide landen wordt gevoerd. Na een succesvolle eerste amaryllis shopper activatie in 2019 bij Fleurop Nederland, waarbij er ruim 100% meer boeketten werden verkocht dan verwacht, is Fleurop Duitsland ook overtuigd en zal dit jaar ook de amaryllis in december in het zonnetje zetten. De campagne is een initiatief van de amaryllis-telers in samenwerking met Royal FloraHolland en Bloemenbureau Holland.

Veel aandacht voor amaryllis
Shopper activatie amaryllis bij Fleurop DuitslandZowel online als offline is er veel aandacht voor amaryllis via fleurop.nl, fleurop.de en de Fleurop bloemist. Bloemenbureau Holland ondersteunt de shopper activatie met social media advertenties via Mooiwatbloemendoen.nl in Nederland en Tollwasblumenmachen.de in Duitsland. Purple Wire zorgt voor een campagne richting de bloemist in beide landen. 

Meer informatie 
Meer weten over deze shopper activatie? Neem dan contact op met Floris Wiebosch, shopper activatie marketeer via f.wiebosch@bloemenbureauholland.nl.