De Trend Collectie herfst/winter 2020 en Lookbook

De Trend Collectie is een feit! De komende tijd communiceren we op onze consumentenkanalen Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl volop over de nieuwe herfst/winter 2020 collectie. Daar voegen we binnenkort een Lookbook aan toe - een digitale gids vol inspiratie met bloemen en planten in de hoofdrol.

Onderling op elkaar afgestemde collectie 
Elke seizoen koppelen we een uitgebalanceerde selectie bloemen, kamer- en tuinplanten aan een Groenbranche Trend. Dit seizoen is gekozen voor de trend Inner Retreat waarin bloemen en planten een hoofdrol spelen voor het creëren van een kalme en rustige omgeving. Centraal in deze Trend Collectie staan planten als Beaucarnea, vetplanten, varens, orchidee, kerstcactus, Kalanchoë, Eucalyptus, Picea en Helleborus. De keuze van bloemen is gipskruid, anthurium, chrysant, cymbidium, anjer, viburnum en sering. Stuk voor stuk bloemen en planten die moeiteloos passen in de huidige tijdsgeest en tendensen in interieur, mode en lifestyle. 

Lookbook
Per 10 oktober voegen we aan de content op onze consumentenwebsites een Lookbook toe - een prachtig visueel digitaal document met uitgebreide ‘groene’ inspiratie. Met dit Trend Collectie Herfst/Winter 2020 Lookbook helpen we consumenten om hun interieur een update te geven. Van de kleuren op de muur, de vormen van de meubels tot het boeket op de schouw en de plant in de vensterbank: met hulp van onze Trend Collecties creëert de consument een thuis dat in het hier en nu past. Uiteindelijk doel: consumenten nog meer inspireren om een eigen groene en florale Inner Retreat te creëren thuis. Het Lookbook zullen we online promoten om een zo groot mogelijk bereik onder onze doelgroep te realiseren.

We geven je graag een sneak preview van de beelden uit het Lookbook. Hieronder vind je een impressie. Deze beelden zijn voor onze relaties ook te gebruiken en op aanvraag beschikbaar.

Haak aan!
Wil je meer lezen over de Trend Collectie Herfst/Winter 2020 en heb je interesse om hierop mee te liften en ook in jouw (online) kanalen de Trend Collectie te promoten met posters en beelden, kijk dan op deze pagina voor informatie en downloadlinks. 

Vragen of wensen?
Neem voor meer informatie en materialen contact op met campagnemanager Isabel Groot via i.groot@bloemenbureauholland.nl

 

Trend Collectie herfst/winter 2020 en Lookbook