We vieren Valentijn op Mooiwatbloemendoen.nl

Valentijn is onderweg! Daarom vind je onder de noemer 'We Hebben Meer Liefde Nodig' van eind januari t/m 14 februari content om te zoenen op Mooiwatbloemendoen.nl. Met deze spin-off van ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ viert de site de wonderlijke, magische, uiteenlopende effecten die bloemen op mensen hebben. Passend binnen het groeiplatform ‘Connecting friends’.

Valentijn boeketrecept Mooiwatbloemendoen.nl

Drie Valentijnboeketrecepten

We helpen de verliefde consument graag een handje met het uiten van de liefde. Met bloemen natuurlijk! Centraal daarbij staan drie boeketrecepten boordevol symboliek en liefde, passend bij verschillende stadia van romantiek. Zo bevat het ‘ware liefde boeket’ o.a. freesia’s, die onvoorwaardelijke liefde symboliseren. De seringen in het ‘eerste date boeket’ staan voor jonge, eerste liefde en in het ‘stille aanbidder boeket’ laat je de calla voor je spreken: ik wil graag bij je zijn.

Hartverwarmende content

Naast de boeketrecepten is er een video, zijn er romantische DIY’s voor geparfumeerde liefdesbrieven, rozenpunch en bloemenkaarsen en hartveroverende tips om je lief te verrassen op 14 februari. Bekijk het vanaf 30 januari allemaal op Mooiwatbloemendoen.nl/valentijn en de socialmediakanalen.

Meedoen?

Download hieronder de afbeeldingen van de We Hebben Meer Liefde Nodig campagne. Hiermee kun je op je eigen kanalen meedoen aan deze campagne en je hart laten spreken: We Hebben Meer Liefde Nodig!

Stille Aanbidder Boeket
Download image