• LinkedIn
  • Twitter

Bloemenbureau Holland op IFTEX in Kenia

03 juli 2022

Versterken relaties met Keniaanse kwekers

Eind mei vond de International Floriculture Industry Trade Exposition (IFTEX) plaats in Kenia. Bloemenbureau Holland woonde de beurs in Nairobi bij en sprak met lokale kwekers en andere bedrijven.

Bekendheid verhogen
Het Bloemenbureau

Afbeelding
Flower Council of Holland at IFTEX Kenya
werd op de IFTEX vertegenwoordigd door Simone Dussine en Marco van der Sar. Zij waren daar met twee belangrijke doelen. Het eerste doel: inventariseren in hoeverre de partijen in Kenia weten wat wij doen. Met de aanstelling van
Riya Bunti Shah als plaatselijke ambassadeur is duidelijk geworden dat we daar meer bekendheid aan moeten geven. Onze deelname aan de IFTEX is een eerste stap om dit te bereiken.

Ons tweede doel was te benadrukken dat wij in onze consumentencampagnes ook producten van buiten Nederland vertegenwoordigen. Keniaanse kwekers maken een aanzienlijk deel uit van de importstromen die Royal FloraHolland faciliteert. Ze zijn daardoor betalende stakeholders van het Bloemenbureau. Om die reden is het belangrijk dat ze weten dat onze promotionele activiteiten ook in hún belang zijn, aangezien ze plaatsvinden in hun belangrijkste afzetmarkten.

Follow-up
Onze ontmoetingen tijdens de IFTEX hebben waardevolle inzichten opgeleverd. Op basis van die kennis en de inzichten die Riya ons geeft, organiseren wij later dit jaar follow-upbijeenkomsten. Tijdens die bijeenkomsten delen we onze strategie, activiteiten en resultaten met de lokale ondernemers in verschillende regio's.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Simone Dussine, manager country management en corporate communicatie, via sdussine@bloemenbureauholland.nl.

                  
Juli 2022