• LinkedIn
  • Twitter

Zonnebloemrally zet zonnebloem in het zonnetje

22 juni 2017

De majestueuze zonnebloem staat in juli op de Bloemenagenda. Deze zonaanbidder draait haar hoofd naar de zon toe en laat ons mijmeren over zon, zomer en vakantie. Op Mooiwatbloemendoen.nl leest de consument alles over deze bloem. Laat u uw klanten ook kennis maken met de zonnebloem?

De zonnebloem op de Bloemenagenda  

Afbeelding
Sunflower  -Flower Agenda,  Funnyhowflowersdothat.co.uk
Op initiatief van Bloemenbureau Holland krijgt de zonnebloem deze maand extra de aandacht. De consument wordt de komende periode ondergedompeld in nieuwe artikelen, DIY’s en prachtige fotografie met de opvallende zonnebloem. Lees alles over de herkomst, symboliek en kleuren en vormen van de bloem in de bloemenwijzer.

Zonnebloemrally
Bovendien zetten we de bloem met een Zonnebloemrally goed in het zonnetje bij de pers. Op 4 juli rijden acht Deux-chevauxs een fotogenieke route naar zonnebloemkweker Steenwijk Abbenes. De auto’s, versierd met de bloem, worden bestuurd door redacteuren van bekende tijdschriften en bloggers. Onderweg stoppen ze bij een bloemist voor een lesje zonnebloemschikken en bij een tableau vivant (levend schilderij), gemaakt door The Wunderkammer. Om uiteindelijk bij de kweker op superhoge picknicktafels te genieten van een uitgebreide lunch, uitkijkend over de zonnebloemen. De rally wordt vastgelegd in een aftermovie vol zonnebloeminspiratie, om te delen op digitale/ social kanalen.