• LinkedIn
  • Twitter

Woonplanten van de Maand bij Lys Vintage in Hamburg

13 juli 2017

Op 21 juni presenteerde Lys Vintage haar zomercollectie in samenwerking met het Deense design merk Hay en Pflanzenfreude.de. Lys Vintage is een bekende vooruitstrevende interieurwinkel die elke drie maanden van collectie wisselt. Deze zomer staan de interieurartikelen van Hay in combinatie met een selectie van de Woonplanten van de Maand centraal. 

Afbeelding
Door de combinatie van kamerplanten en de interieurartikelen van Hay, wordt goed duidelijk dat een interieur pas echt tot leven komt met planten. Tijdens de feestelijke opening waren veel redacteuren, stylisten en andere influencers aanwezig. Uit enthousiasme werden door hen zelfs de planten uit de mooie potten van Hay gehaald en meegenomen naar de kassa. 
Pflanzenfreude.de heeft ook gezorgd voor een boekje voor de consumenten met beeldmateriaal en leuke informatie over alle Woonplanten van de Maand van 2017. En voor diegenen die niet weten welke plant in zijn of haar huis past, een test die je op weg helpt met welke plant bij jouw interieur past.
Tot eind augustus zijn de Woonplanten te koop bij Lys Vintage op de Eppendorferweg in Hamburg.