• LinkedIn
  • Twitter

We Love Green-festival 2022

11 juni 2022

Groen feest in het hart van Frankrijk

Op 2, 4 en 5 juni vond het We Love Green-festival plaats in de Bois de Vincennes, ook wel de tweede groene long van Parijs genoemd. Zoals voorgaande jaren was het een groot groen feest met een innovatief, milieuvriendelijk decor. Tussen dit groene decor stond een indrukwekkend floraal kunstwerk, bedacht door Lajoiedesfleurs.fr van Bloemenbureau Holland (Office Hollandais des Fleurs). En tijdens het festival samen met de festivalgangers gemaakt.

We Hebben Meer Bloemen Nodig

Afbeelding
We Love Green-festival 2022

Het festival sluit mooi aan bij onze We Hebben Meer Bloemen Nodig-campagne. Het is een perfect voorbeeld dat we meer mooie momenten nodig hebben – meer wow-momenten. Net als de campagne staat het festival stil bij wat onze doelgroep belangrijk vindt. Het festival benadrukt en viert het nu èn het samenzijn. Precies wat bloemen ook doen.

Groene geschenken
Tijdens het festival werden bezoekers door Lajoiedesfleurs.fr uitgenodigd om een seizoensbloem te kiezen en er een boodschap aan vast te maken. Dit kon een boodschap zijn van liefde, vriendschap, geluk of een andere positieve emotie. Daarna plaatsten ze de bloem in de bloemenmuur, die steeds groter werd naarmate het festival vorderde. Aan het eind stond het bloemenkunstwerk bol van positiviteit en werd het omgetoverd tot duizenden boeketten die Lajoiedesfleurs.fr aanbood aan de festivalgangers.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over het We Love Green-festival contact op met Ron Jeronimus, country manager Frankrijk, via rjeronimus@officedesfleurs.fr.

                  
Juni 2022