Foutmelding

Could not retrieve the oEmbed resource.
  • LinkedIn
  • Twitter

Warme reacties op bloemenactie voor hulpverleners

17 maart 2020

Op dinsdagochtend 17 maart gaven medewerkers van Royal FloraHolland, namens de hele sierteeltsector, bloemen af bij ziekenhuizen en verzorgingshuizen in de regio Aalsmeer en Naaldwijk. De bloemen zijn bedoeld als een hart onder de riem voor het zorgpersoneel in deze moeilijke tijd van het coronavirus.

Dankbare reacties

Afbeelding
Dankbare zorgverleners
Veel betrokken vrijwilligers brachten de bloemen tot aan de deur van de instellingen, zodat ze daarbij niemand in de weg liepen. Gaandeweg de dag ontvingen we warme reacties in onze mailboxen. Verschillende zorginstellingen lieten weten dankbaar te zijn voor de bloemen en gaven aan de actie als zeer sympathiek te ervaren. Ook werd meerdere keren benadrukt dat dit moeilijke tijden zijn voor iedereen en dat bloemen dan dankbare emoties teweeg brengen.

Bekijk hier een impressie:

Van een nood een deugd
Het aanbieden van bloemen aan hulpverleners gebeurde namens de hele sierteeltsector en is georganiseerd door Royal FloraHolland, de VGB en Bloemenbureau Holland. De bloemen die werden uitgedeeld bleven de dag ervoor onverkocht op de veiling. Dat gebeurde met 50% van de aanvoer op die dag: een historisch hoog percentage. De actie maakte van een nood een deugd, waarmee de hele Nederlandse sierteeltsector haar dank en waardering uitsprak voor alle hulpverleners die te maken hebben met het coronavirus.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Dennis van der Lubbe, via d.van.der.lubbe@bloemenbureauholland.nl