• LinkedIn
  • Twitter

Vitamine Plant For Men

30 oktober 2015

Nieuwe online campagne van Mooiwatplantendoen.nl richt zich op mannen

U kent ‘m vast nog wel, de Vitamine Plant-campagne voor het mooiste verzorgingsproduct in huis. En omdat alle verzorgingsproducten tegenwoordig een mannenlijn introduceren, kunnen wij niet achterblijven en komen we met een vervolg: Vitamine Plant For Men – voor een onweerstaanbaar huis.

Mooiwatplantendoen.nl richt zich eens direct op een andere doelgroep: mannen. Uit een recent onderzoek van Multiscope blijkt dat maar liefst 80% van de ondervraagden het niet eens is met de stelling dat planten een typisch vrouwending is. De Nederlandse man is met gemiddeld drie planten in huis juist heel groen. Als het aan de vrouwen ligt, is dat bovendien een positieve ontwikkeling, want een man mét kamerplanten blijkt aantrekkelijker. 

Wie wil dat niet? Hoog tijd om dat dus eens onder de aandacht te brengen. Dat doen we net als in de voorgaande campagne met een flinke knipoog. Vijf aansprekende, in stoere apothekerspotten gestoken planten moeten de mannen verleiden, samen met een mini-documentaire waarin drie mannen vertellen over hun relatie met planten.

Meer sexappeal met planten

Wat blijkt? Ze voelen zich niet alleen lekkerder met planten om zich heen, maar ze krijgen ook fors meer aandacht. Planten geven hen meer sexappeal! Stiekem verwachten we natuurlijk dat ook heel veel vrouwen benieuwd zijn naar wat deze mannen daarover te vertellen hebben. Zo snijdt het mes aan twee kanten. 

Campagne

De online campagne start 5 november in Nederland en 20 november in het Verenigd Koninkrijk. Begin volgend jaar zijn Frankrijk en Duitsland aan de beurt. Benieuwd naar het filmpje en leuke info over mannen en planten, neem hier snel een kijkje!