• LinkedIn
  • Twitter

Tulpenactivatie in samenwerking met delicious. magazine

16 januari 2019

Eind januari is de nieuwste editie van delicous. magazine te koop in de winkel. In de elf pagina’s tellende special, een samenwerking van delicious. magazine X Mooiwatbloemendoen.nl, wordt uitgekeken naar de lente met behulp van lentebloemen en met name tulpen. Ook worden consumenten opgeroepen een boeket tulpen te kopen om zo mee te dingen naar een kookworkshop met delicious. magazine columnist, kookboekauteur en chef Yvette van Boven.  

350 bloemisten doen mee

Afbeelding
Deze shopper-activatie is tot stand gekomen in samenwerking met Tulpen Promotie Nederland (TPN), Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW), Alfora, Royal FloraHolland en Plantion. Aan de actie doen 350 bloemisten mee. Deelnemende bloemisten ontvangen een POS-pakket, waaronder een levensgrote cut-out van Yvette van Boven, een toonbank-display, een stoepbordposter en de tulpenkaartjes met hierop de unieke actiecode die is in te voeren op de hiervoor speciaal ingerichte actiepagina. De actieperiode loopt van 21 januari t/m 7 februari. Op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl kan tevens een inspirerende video worden bekeken om de lente in huis te halen en is er een smakelijk recept ‘tulpenwrap met humus en falafel’ beschikbaar. 

Eerdere samenwerkingen
Delicious.magazine staat bekend om de fijne recepten, eet- en drinktips en mooie fotografie. Het is niet de eerste keer dat we een samenwerking aangaan met het tijdschrift. Eerder maakten we samen een smaakmakende special met de begonia in de hoofdrol en verdiepten we ons in de verschillende fases van de liefde, in gerecht- en bloemvorm.