• LinkedIn
  • Twitter

Tuinplant van de maand februari: de Thuja

22 januari 2015

In februari is de Thuja, ook wel bekend als levensboom, Tuinplant van de Maand. Mooiwatplantendoen.nl voert een PR-campagne met als thema ‘Genieten van de levensboom’. 

Doel is om zoveel mogelijk consumenten te bereiken en te enthousiasmeren meer groen toe te passen in tuin of op balkon of terras. Naar verwachting zullen veel tijdschriften, dagbladen, websites en bloggers aandacht schenken aan de Tuinplant van de Maand. Daarnaast zal de levensboom te zien zijn in populaire televisieprogramma’s als Eigen Huis & Tuin (31 januari 2015) en Rob’s Grote Tuinverbouwing (14 en 21 februari). Via het lifestyleplatform Mooiwatplantendoen.nl zal de levensboom de hele maand februari in de spotlights staan.

Kwekers en tuincentra

Veel tuincentra en kwekers maken inmiddels gebruik van de maandelijkse informatiemap die Mooiwatplantendoen.nl gratis ter beschikking stelt voor promotiedoeleinden. De map bestaat uit kant en klare teksten en beeldmateriaal. Het kan gebruikt worden voor websites, nieuwsbrieven, sociale media en voor op de winkelvloer. De informatiemap kunt u hier  kosteloos te downloaden.