• LinkedIn
  • Twitter

Tuinplant van de Maand december 2014: Miniboompje

27 november 2014

Huisje, boompje… feestje

Ook in de laatste maand van 2014 inspireert Mooiwatplantendoen.nl consumenten om meer groen toe te passen in de tuin of op balkon en terras. Dat wordt gedaan aan de hand van de campagne Tuinplant van de Maand. In december is het een miniboompje. Onder de noemer ‘Huisje, boompje… feestje’ laat Mooiwatplantendoen.nl zien dat groene miniboompjes op eenvoudige wijze de feestelijke decembermaand kunnen opluisteren.

Miniboompje

De Tuinplant van de Maand is in december een groep van vier miniboompjes: fijnspar (Picea abies), witte spar (Picea glauca ‘Conica’), dwergcypres (Chamaecyparis ‘Ellwoodii’), jeneverbes (Juniperus ‘Strica’) en levensboom (Thuja occidentalis). Onder meer in tv-programma’s als Eigen Huis & Tuin en Rob’s Grote Tuinverbouwing zal er aandacht zijn voor de Tuinplant van de Maand.

Verkoopondersteuning

Speciaal voor tuincentra, bloemist, groothandelaren en kwekers is een informatiemap beschikbaar. De map kan gebruikt worden voor diverse doeleinden: eigen folder, website of via social mediakanalen. De informatiemap is hier kosteloos te downloaden.

In de media

Mooiwatplantendoen.nl creëert zoveel mogelijk publiciteit rondom de Tuinplant van de Maand. Er wordt daarom volop aandacht verwacht in zowel dagbladen, huis-aan-huiskranten als op televisie en online (websites, blogs en social media). Zo zullen onder meer tv-tuinmannen Lodewijk Hoekstra en Rob Verlinden de Tuinplant van de Maand toepassen in hun programma’s. De miniboompjes zijn te zien in

  • Eigen Huis en Tuin (6 december, 18.00 uur op RTL4
  • Rob’s Grote Tuinverbouwing (29 november, 17.00 uur op SBS6)

Mooiwatplantendoen.nl

Mooiwatplantendoen.nl is een initiatief van Bloemenbureau Holland en laat consumenten ervaren dat je je lekkerder voelt met planten om je heen. 


Voor meer informatie zie: Mooiwatplantendoen.nlFacebook en Twitter