• LinkedIn
  • Twitter

Succesvolle deelname Bloemenbureau Holland aan IPM ESSEN

08 februari 2020

Van 28 tot en met 31 januari stond Bloemenbureau Holland (BBH) met een stand op de Internationale Pflanzenmesse IPM ESSEN in Duitsland. Met waardevol resultaat.

Afbeelding
IPM ESSEN 2020
Veel belangstelling
Veel stakeholders en andere bezoekers wisten ons te vinden in Hal 1 van de IPM. Dat resulteerde in spontane belangstelling, waardevolle contacten en interessante gesprekken over onze shopper activaties, campagnes en content. Daarnaast kregen we enthousiaste reacties over onze presentatie; onze We Need More Flowers bloemenwand en Danke Pflanzen zithoek bleken ware selfie magneten en kwamen veelvuldig voorbij op Instagram.

Hoog bezoek
Zel

Afbeelding
Julia Klöckner, de Duitse minister van Voeding, Landbouw en Consumentenbescherming
fs Julia Klöckner, de Duitse minister van Voeding, Landbouw en Consumentenbescherming die de IPM opende, bracht een bliksembezoek aan onze stand. Ook zij poseerde voor een foto en deelde die op haar Instagram-account. Naast al deze belangstelling gebeurde er nog meer. Zo leverden we een bijdrage aan de Trendpresentatie powered by Blumenbüro Holland van de FDF en maakte het ApéroFleurs bloemenconcept de drukbezochte BGI-stand party nog feestelijker. Al met al een succesvolle IPM en een mooie start van 2020.

“Het was een goede beslissing om als Bloemenbureau Holland, na meer dan 10 jaar, weer terug te zijn op de IPM. Wij zoeken altijd naar manieren om onze achterban te informeren over onze activiteiten en zijn voortdurend op zoek naar partners om shopper activaties mee op te zetten. Gedurende de IPM hebben we aan veel geïnteresseerden duidelijk kunnen maken wat Bloemenbureau Holland voor hen kan betekenen. Het was voor ons daarom een zeer geslaagd evenement”, aldus Dennis van der Lubbe, directeur Bloemenbureau Holland.

Ons gemist?
Heb je ons gemist op de IPM ESSEN of geen tijd gehad om ons daar te spreken? Ook na de IPM vertellen we je graag meer over onze activiteiten, zoals campagnes en shopper activaties. Neem gerust contact op met onze country manager Simone Dussine (s.dussine@bloemenbureauholland.nl of 0174 72 70 35) of onze manager activatie Ivo van Orden (i.van.orden@bloemenbureauholland.nl of 0174 72 70 15).

Meer weten
Voor meer informatie over onze aanwezigheid op de IPM ESSEN kun je contact opnemen met Carmen Brouwers, corporate communicatie- & projectmanager, via c.brouwers@bloemenbureauholland.nl